Vergelijking Pokemon games

Pokemon: Let’s GO, Pikachu en Eevee! is wereldwijd beschikbaar op de Nintendo Switch en het is fantastisch om te zien hoe Pokemon wordt gerenderd op de superieure hardware in vergelijking met eerdere iteraties.

Videovergelijking

We zijn allemaal eerder gewend geweest om Pokemon te zien op de Nintendo 3DS, dus het is geweldig om de sprong in kwaliteit te zien. YouTube-kanaal Hoodlum Scrafty heeft een vergelijking gemaakt tussen Pokemon op beide systemen in de video hieronder;

Today I decided to take a side by side look at how some pokémon look on the Nintendo 3ds, versus the Nintendo switch. If you’d like to see a video where I compare EVERY Kanto Pokémon in this format.

Vind je de grafische stijl van Pokemon Let’s Go zelf leuk?

Ad

6 antwoorden op “Vergelijking Pokemon games”

 • Ik dacht eerst dat ik er meer mee zou zitten met de relatief simpele graphics maar … totaal niet eigenlijk. Het maakt de game precies zoals ie moest zijn voor mn gevoel.

   • ik heb een shitload aan Pokémon games gespeeld. Ik ben gek van de franchise :)! Ik vind t heerlijk dat er nog wel subtiele hints naar simpelere graphics in zitten (bij het Pokécenter, en in de Pokébag). Eerlijk gezegd vond ik de GBA versies van pokemon minder maar dat is meer omdat er naar mijn ervaring ‘rare fratsen’ bij waren die in de originele game niet waren. T gave van Yellow (waarop het verhaal van let’s go gemaakt is) is dat je ook echt jessy en james tegen komt. Alle belangrijke dingen zijn t zelfde, abilities zoals surf,cut,fly e.d. “verspillen” geen slot meer, leuk opgelost.. het battlesysteem is ietwat veranderd maar dat merk je bijna niet (vooral bij 2 turn abilities merk je daar wat van, zoals fly en dig). Maar van de “3D” versies van Pokémon is deze het meest getrouw aan de klassieke gameplay, wat dit in mijn optiek de beste Pokémon game tot zover maakt. De klassieke Yellow ervaring, met dikke hippe graphics en toch ook voor Pokémon fanatics als ik, kleine leuke veranderingen. Hoewel ik heb gelezen dat deze game zich vooral richt op nieuwe spelers denk ik dat dit voor veteranen ook een top titel is!

    • Heel mooi verwoord Remco! Ik moet heel eerlijk zijn ik heb sinds Pokemon Yellow geen Pokemon game ECHT meer gespeeld. En daarom is die overstap nu ook zo goed. Nostalgie en toch vooruit en ik vind persoonlijk ook de koppeling met de originele TV show in sommige stukken ook heel chill want die heb ik toen ook echt gevolgd.

     PS: Je Mew vraagje eerder kan ik wel wat mee … maar dat bespreken we verder via Whatsapp wel.