Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Gameplay Graphics vergeleken

Xenoblade Chronicles is natuurlijk een remaster die in een definitieve editie naar de Nintendo Switch komt. Laten we dus eens kijken hoe het zich verhoudt tot het origineel.

Onze vrienden van GameXplain deelden een vergelijking over hoe de gameplay van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition er anders uitziet dan de originele Xenoblade Chronicles die tien jaar eerder op de Nintendo Wii werd uitgebracht.

Deze video toont ook veranderingen in de gebruikersinterface die enkele esthetische upgrades bevat. Die zijn niet al te armoedig als je het ons vraagt.

Over Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Ontdek de oorsprong van Shulk terwijl hij en zijn metgezellen botsen tegen een schijnbaar niet te stoppen mechanische dreiging. Gebruik een toekomstgericht mes, kettingaanvallen aan elkaar en positioneer je teamleden zorgvuldig in strategische, realtime gevechten terwijl je door een enorme wereld reist.

De Xenoblade Chronicles ™: Future Connected vindt plaats na het hoofdverhaal en gaat dieper in op de relatie tussen Shulk en Melia in het licht van een mysterieuze nieuwe bedreiging.

Of je nu een doorgewinterde Monado-wielder bent of helemaal nieuw in de wereld van de Bionis, de updates en toevoegingen in dit toch al epische avontuur maken het nog gemakkelijker om in het verhaal, de gevechten en omgevingen van de Xenoblade Chronicles-serie te duiken staat bekend om.

Ga op in het emotionele verhaal met bijgewerkte graphics, luister naar meer dan 90 geremixte of geremasterde muziektracks en volg quests gemakkelijker met de toevoegingen en verbeteringen in deze definitieve editie.

Ad