Yu-Gi-Oh! Master Duel aangekondigd, Rush Duel komt dit najaar

Konami organiseerde een Yu-Gi-Oh! Digital Next online presentatie, waar ze verschillende aankondigingen deden met betrekking tot Yu-Gi-Oh! spelletjes.

Een nieuw spel genaamd Yu-Gi-Oh! Master Duel werd aangekondigd voor Switch, pc, mobiel en andere consoles. Volgens een bericht van senior producer Kenichi Kataoka zal deze nieuwe titel de Master Rules gebruiken voor de Yu-Gi-Oh! kaartspel en profiteert van de nieuwste technologie om 4K-resolutie te ondersteunen.

Over Yu-Gi-Oh! Meesterduel

Zoals de naam al doet vermoeden, Yu-Gi-Oh! Master Duel is een spel dat gespeeld kan worden met behulp van de Master Rules van de Yu-Gi-Oh! officieel kaartspel / ruilkaartspel.

Met een blauwdruk van “Online Yu-Gi-Oh! voor zowel spelers als publiek,” Yu-Gi-Oh! Master Duel zal beschikbaar zijn op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, iOS, Android en vele andere platforms.

Profiterend van de prestaties van de nieuwste next-gen consoles, is dit de eerste Yu-Gi-Oh! digitale game om officieel de 4K-resolutie te ondersteunen. Probeer het spel op een groot tv-scherm te spelen. Je zult versteld staan ​​van de resolutie waarmee je de tekst van de kaarten op het veld kunt zien, en je zult onder de indruk zijn van de geluidseffecten die ze tot leven brengen.

We hebben geprobeerd een goede balans te houden tussen de presentatie en het tempo van Duels. Ook is het bij kaartspellen vaak moeilijk voor het publiek om te begrijpen wat er aan de hand is. Maar in deze game zijn we ervan overtuigd dat het publiek er ook met plezier naar kan kijken.

Konami bevestigde ook dat de eerder aangekondigde Yu-Gi-Oh! Rush Duel: Saikyo Battle Royale!! gaat naar de West Fall 2021, na de release in Japan op 12 augustus.

Ad