Zoids Wild: Infinity Blast – Opening

Zoids Wild: Infinity Blast – Opening

Zoids-fans hebben weer een glimp opgevangen van de mech-vechtactie met een hoog octaangehalte van Zoids Wild: Infinity Blast!

Takara Tomy heeft de openingsfilm gedeeld voor de aanstaande Nintendo Switch-titel, die op 26 november 2020 in Japan wordt gelanceerd. De opening toont een brutaal oorlogsveld met tientallen Zoids die het tegen elkaar opnemen – met een aantal oude favorieten zoals de Shield Liger die zelfs verschijnen!

video
play-rounded-fill

Geen plan voor westerse releases

Zoals het er nu uitziet, zijn er geen plannen voor een westerse lokalisatie van Zoids Wild: Infinity Blast. Dus als je het leuk vindt, denk erover na om de titel te importeren.

Over Zoids Wild: Infinity Blast

Zoids Wild: Infinity Blast-spelers kunnen hun Zoid vrijelijk aanpassen in de modus “Modificatie”. Zoids zoals Zero Grizis, Blade Liger, Geno Breaker, Death Stinger en andere grotere nieuwe elementen zullen ook verschijnen.

Zoids Wild: Infinite Blast is in ontwikkeling als vervolgtitel op Zoids Wild: King of Blast, die op 16 oktober 2020 in het Westen zal verschijnen als Zoids Wild: Blast Unleashed. Voor het vervolg zijn de ontwikkelaars werken aan het verbeteren van verschillende aspecten van het spel, vooral in de visuals en maatwerk.

Spelers hebben de mogelijkheid om Zoids, hun uitrusting, kleuren, Wild Action en namen aan te passen. De trailer toont een voorbeeld met verschillende kleurvakken voor je Zoids.