Phantom Breaker: Omnia – Ontmoet M

Phantom Breaker: Omnia – Ontmoet M

M is te zien in een nieuwe personagetrailer voor Phantom Breaker: Omnia, gemaakt door Rocket Panda Games en Mages. Sarah Anne Williams is de Engelse versie van het personage, terwijl Satomi Moriya de Japanse versie is.

video
play-rounded-fill

Over M

Een meisje zonder naam, geschiedenis of enige wens om deel uit te maken van de wereld. Ze zal zowel vrienden als vijanden in elkaar slaan met ‘Humungous’, een enorme knots die bestaat uit pijpen en schroot.

Ze wordt geleid door het enige waar ze het meest naar hunkert: vernietiging, haar herinneringen en elk gevoel van eigenwaarde verloren hebben. Een meedogenloze en meedogenloze vijand.

Over Phantom Breaker: Omnia

DE LANG VERMIST 2-D ANIME FIGHTER 1-VS-1 TERUGKEER!

Phantom Breaker Omnia is een snelle 2D anime-vechtgame waarin 20 verschillende personages het tegen elkaar opnemen om hun grootste dromen te vervullen. Ervaren spelers zullen de mogelijkheid waarderen om tussen drie gevechtsstijlen te kiezen, terwijl nieuwelingen de toegankelijkheid van de game zullen waarderen.

• Een cast van 20 karakters!

Alle personages uit Phantom Breaker zijn inbegrepen: Extra’s zijn onder meer Kurisu Makise van Steins;Gate en twee gloednieuwe personages die alleen zijn ontworpen voor Phantom Breaker: Omnia.

• Er zijn drie verschillende vechtstijlen om uit te kiezen: Snel, Hard en Omnia!

De drie hoofdstijlen van de game kunnen de snelheid, kracht en mechanica van je personage radicaal veranderen.

• Het is verfijnd en opnieuw gebalanceerd!

Het vechtsysteem in Phantom Breaker: Omnia is opnieuw ontworpen en opnieuw gebalanceerd, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om ongelooflijke combinaties en speciale aanvallen uit te voeren.

• Audio in twee talen!

Voor het eerst in de Phantom Breaker-serie worden alle personages in het Engels ingesproken. De tekst van het spel wordt ook vertaald in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees en andere talen.

• Geremixte, moderne soundtrack!

De achtergrondmuziek van elk personage is herwerkt en herschikt! Er is ook de mogelijkheid om naar de originele achtergrondmuziek te luisteren.

• Maak je klaar voor oorlog!

Bekijk je vaardigheden in de Tutorial- en Trainingsmodus en vecht het vervolgens uit in de Verhaalmodus vanuit het perspectief van elk personage om erachter te komen wat hun grootste verlangens zijn!

• Het hele avontuur!

Zowel de originele Phantom Breaker als Phantom Breaker: Extra bevatten verhalen waarin spelers zich kunnen verdiepen.

• De plot

Een mysterieuze man die alleen bekend staat als ‘Phantom’ dook op in Tokio, de hoofdstad van Japan, en verleidde gevoelige tieners om met elkaar te vechten door ze bovennatuurlijke wapens met een enorme kracht te geven die bekend staan ​​als ‘Fu-mension Artifacts’. In ruil daarvoor zwoer hij dat als ze zouden leven, hij aan hun verzoek zou voldoen.

De intense conflicten tussen Fu-mension Artifacts, buiten medeweten van de strijders, veroorzaakten ruimte-tijdvervormingen, waardoor de grenzen tussen parallelle realiteiten in gevaar kwamen. Het uiteenvallen van deze parallelle werelden zou uiteindelijk de barrière doorbreken, waardoor Phantom zijn destructieve vermogens kan ontketenen.

Op 15 maart 2022 wordt Phantom Breaker: Omnia uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad