Pokemon Scarlet en Pokemon Violet zijn aangekondigd

Pokemon Scarlet en Pokemon Violet zijn aangekondigd

Scarlet en Violet, twee nieuwe Pokemon-games, zijn onlangs aangekondigd. Beide games zullen eind 2022 beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

De onthulling werd gegeven door de Pokemon Company aan het einde van het Pokemon Presents-programma van vandaag. Een video bevatte een nieuwe omgeving, maar het leek dezelfde stijl van gameplay te bieden die we zagen in Pokemon Legends: Arceus, inclusief een compleet 3D-gezichtspunt, Pokemon die vrij ronddwaalt en meer.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Scarlet en Pokemon Violet

De spellen Pokémon Scarlet en Violet, de nieuwste afleveringen in de Pokémon-franchise, worden later dit jaar uitgebracht op Nintendo Switch. De Pokémon-franchise zet een nieuwe evolutionaire stap met deze nieuwe releases, waardoor je vrijelijk een prachtig gearticuleerde open wereld kunt verkennen.

Er zijn geen grenzen tussen de verschillende dorpen die perfect opgaan in de omgeving. De Pokémon van dit gebied zijn te vinden in de lucht, de zeeën, de bossen en de straten – overal! Je zult kunnen genieten van het echte plezier van de Pokémon-serie – vechten met wilde Pokémon om ze te vangen – in een open-wereldgame die geschikt is voor gamers van alle leeftijden. ​

Maak kennis met de eerste Pokémon-partners

Sprigatito, Fuecoco en Quaxly zijn de drie Pokémon waaruit je je eerste metgezel kunt kiezen. Wat voor soort Pokémon zijn deze drie en hoe kom je ze tegen?

De hoofdpersonen worden geïntroduceerd

Je gaat op reis als een van de hoofdpersonages. Afhankelijk van of je Pokémon Scarlet of Pokémon Violet speelt, zal je kleding veranderen. Wie weet wat voor avontuur je te wachten staat?

Ad