Redout – Fysieke release bevestigd voor lancering op 27 Maart

Redout – Fysieke release bevestigd voor lancering op 27 Maart

Nicalis heeft bevestigd dat Redout op 27 maart 2020 fysiek voor Switch zal lanceren voor $ 39,99 USD.

Hardcore-fans kunnen deze fysieke release nu ook rechtstreeks bij store.nicalis.com vooraf bestellen als een van de gelukkige eerste 1.000 mensen die een mini-CD-soundtrack krijgen.

Nicalis, Inc. heeft aangekondigd dat de Physical Edition van Redout – een race tegen de zwaartekracht met witte knokkels voor Nintendo Switch – zal worden uitgebracht op 27 maart 2020. Bovendien kunnen fans Redout nu vooraf bestellen op store.nicalis.com voor een kans om een ​​van de eerste 1.000 exemplaren te krijgen die een mini-CD soundtrack-sampler in het pakket bevatten.

video

Over Redout

Ontwikkeld door 34BigThings , Redout biedt een stal van 28 futuristische en aanpasbare voertuigen, elk met verschillende kenmerken zoals versnelling, topsnelheid, grip, structurele integriteit, energiepool en energie-oplaadsnelheid. De gameplay stimuleert pitch-perfect sturen en beschieten, omdat elke succesvol gemanoeuvreerde draai, helling en draai een unieke kracht uitoefent die kan worden gekanaliseerd in een nog grotere voorwaartse snelheid.

Met 11 soorten evenementen en in totaal meer dan 100 verschillende evenementen, wordt alle snelle actie in Redout geaccentueerd met vliegende vonken, elektrische bogen en laaiende uitlaatgassen. De zeer geoptimaliseerde omgevingen bieden 60 suggestieve cursussen op 12 futuristische locaties, waar een semi-verlaten aarde een dystopische achtergrond biedt. Geavanceerde schaduw- en lichteffecten verbeteren de actie en creëren een prachtige en griezelig herkenbare esthetiek.

Ontwikkeld door 34BigThings, wordt Redout voor Nintendo Switch door het ESRB beoordeeld als ‘E voor iedereen’ en is nu beschikbaar als een digitale download (MSRP $ 39,99). De fysieke editie kan vooraf worden besteld op store.nicalis.com ($ 39,99 MSRP).

Ad