Smash Bros Ultimate European Online Challenge – Throwback Throwdown is vandaag

Smash Bros Ultimate European Online Challenge – Throwback Throwdown is vandaag

Vandaag van 18.00 tot 20.00 uur CEST (17.00 uur – 19.00 uur Britse tijd) zullen Super Smash Bros. Ultimate-spelers uit in aanmerking komende Europese landen het uitvechten in de Super Smash Bros. Ultimate European Online Challenge – Throwback Throwdown.

Throwback Throwdown

Het thema van deze online uitdaging is de Throwback Throwdown, alleen levels en items uit de originele Super Smash Bros. op Nintendo 64 zijn beschikbaar. Er is een beetje vasthoudendheid, moed en meer dan een beetje kennis van ouderwetse aardrijkskunde voor nodig om als overwinnaar uit de strijd te komen.

Super Smash Bros. Ultimate voor Nintendo Switch bevat elke vechter uit de geschiedenis van de serie, met een selectie van 69 vechters die in de game zijn opgenomen, en er zijn er meer die je kunt kopen. Alle vechters komen in aanmerking voor de Throwback Throwdown, dus spelers kunnen hun favoriet kiezen en hun best doen.

Te winnen prijzen

Spelers zullen strijden om de hoogste Tourney-score in hun regio, allemaal in de hoop een prijs te winnen van 10.000 My Nintendo Gold Points, ter waarde van £ 100 wanneer ze worden gebruikt om content te kopen in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Spelers die de eerste plaats in hun regio niet helemaal halen, maar toch in de top 100 van heel Europa staan, kunnen in de Nintendo eShop 1.000 My Nintendo Gold Points, ter waarde van £ 10, winnen. Er is genoeg voor boksers om voor te spelen, en slechts twee uur om ervoor te strijden!

Meer informatie en volledige regels zijn beschikbaar op de Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal; https: //www.nintendo.nl/Nieuws/Super-Smash-Bros-Ultimate-Tournament-Portal/Super-Smash-Bros-Ultimate-Tournament-Portal-1627032.html