Sol Cresta – Eerste 20 minuten

Sol Cresta – Eerste 20 minuten

Sol Cresta, de nieuwe shooter van PlatinumGames, is uit op Nintendo Switch, en dankzij Nintendo Hall hebben we nieuwe beelden om je te laten zien waarin de game 20 minuten begint.

video
play-rounded-fill

Over Sol Cresta

SPLITTEN, DOCKEN EN VORM OP!

In dit schietspel in vrije vorm bestuur je drie ruimtevaartuigen om het zonnestelsel te redden uit de greep van het kwaad!

Sol Cresta is het eerste project in de NEO-Traditional ARCADE-serie van PlatinumGames, dat tot doel heeft de geest en het plezier van klassiek gamen te doen herleven met de huidige technologie. De “free-form docking”-functie in Sol Cresta verbetert de docking- en vormingsmethoden van de klassieke schietspellen Moon Cresta en Terra Cresta. Het vlaggenschip Yamato, dat bestaat uit de schepen Amaterasu, Tsukuyomi en Susano, kan verschillende aanvallen lanceren, afhankelijk van hoe de drie schepen zijn gepositioneerd. Het geheim van het bestrijden van de binnenvallende troepen van Mandler is het aanleggen, scheiden en reconstrueren van de schepen zoals vereist.

Sol Cresta is zowel in digitale als fysieke vorm beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. De game is zowel in het Engels als in het Japans beschikbaar.

Ad