Star Wars Hunters – Nieuwe Hunters, Huttball, nieuwe mappen

Star Wars Hunters – Nieuwe Hunters, Huttball, nieuwe mappen

Zynga heeft aanvullende informatie vrijgegeven over Star Wars Hunters, waaronder nieuwe Hunters, Huttball en nieuwe kaarten.

Skora en Sprocket zijn de Hunters die we in deze aflevering ontmoeten. Huttball is een teamsport. Tot slot behoren The Great Hunt, Dusty Ridge, Gauntlet en Highline tot de nieuwe maps.

Hunters

Hunters om rekening mee te houden trekken naar de Outer Rim, en de twee nieuwe rekruten zijn geen uitzondering. Maak kennis met Skora, uw go-to-bron voor gesmokkelde geneesmiddelen en gevechtsverbeteringen. Sprocket, die een robot sneller kan herconfigureren dan jij ‘ingenieus’ kunt zeggen, is ook uitgenodigd. Bereid je voor om ze in de nabije toekomst te verwelkomen in de Arena.

Skora is een mysterieus personage

Skora is een expert op het gebied van chemie. Nu, aangezien scheikunde zo’n groot onderwerp is, laten we het een beetje opsplitsen. Skora gebruikte haar vindingrijkheid om stims voor vrienden en vergif voor tegenstanders te creëren. Skora’s houding is misschien onaangenaam voor bepaalde mensen, omdat je nooit weet wat ze van je vindt. Het is een hint dat ze een grap maakt als ze kakelt. Ze is het soort vuil en schurk dat je aan je zijde wilt hebben.

Skora gebruikt haar dartkanon om stims af te vuren op haar teamgenoten om ze automatisch te genezen. Wanneer ze giftige pijlen naar haar vijanden gooit, doen de pijlen het omgekeerde van genezen.

Skora kan ook een Ult, een grote bus, in het hart van een gevecht gooien, waardoor een poel ontstaat die vrienden geneest en tegenstanders verwondt.

Wat is de naam van Sprocket?

Sprocket is een technologisch wonderkind en een slim kind. Met zijn snelle brein, snelle reflexen en superieure technologie compenseert hij zijn gebrek aan spieren meer dan goed. Hij is ook een grote fan van Hunters of the Outer Rim, en zijn jeugdige enthousiasme kan zelfs de meest afgematte toeschouwers aan het lachen maken. Zijn wapens en supergeavanceerde droids zijn ongeëvenaard.

Sprocket kan een medische droid sturen die zijn teamgenoten na verloop van tijd geneest.

Hij zet ook een geschutskoepel in die op omringende tegenstanders vuurt en schade aanricht. Als je aan de andere kant bent en Sprocket iets ziet lanceren, moet je over het algemeen vluchten.

Hunters die gloednieuw zijn

The Outer Rim trekt mensen uit alle lagen van de bevolking. De snijmachines, de chemici en de criminelen. Bundel je krachten met deze twee nieuwe Hunters om de Arena in vuur en vlam te zetten met waanzinnige actie. Skora en Sprocket zijn hier om plezier te hebben… en te winnen.

Huttball

Huttball, de favoriete sport van de melkweg, is verschenen in Star Wars: Hunters, en deze Squad-vs-Squad-wedstrijd tilt samenwerking naar nieuwe hoogten. Wat is Huttball precies? Hier is een korte samenvatting van wat er aan de hand is.

Huttball was vroeger een ruige, full-contact sport die door toeschouwers werd aanbeden vanwege zijn snelheid en wreedheid. Door de invoering van sportveiligheidsnormen is het spel in principe veiliger geworden voor zijn deelnemers, al lijkt dat vanaf de tribune zeker niet zo!

Huttball zet twee teams tegen elkaar op in een ongebreidelde strijd om balbezit en een doelpunt tegen het andere team. Beide partijen strijden om het bezit van de huttball, die in het midden van de wedstrijd wordt ingezet.

De jager die de huttball als eerste krijgt, mag deze ofwel naar de doellijn rennen of overdragen aan een teamgenoot, en vervolgens scoren door hem in de scorezone van de tegenstander te gooien of te dragen. De wedstrijd wordt gewonnen door het team dat als eerste de maximale score behaalt, of het team met de hoogste score wanneer de timer afloopt.

Als het spel voorbij is, zal de ene partij zich wentelen in de glorie en rijkdom van de overwinning, terwijl de andere partij zal wegslopen in een nederlaag, verbaasd over wat er mis is gegaan.

We kijken ernaar uit om gamers de kans te geven Huttball te testen tijdens de zachte lancering.

Kaarten zijn bijgewerkt.

Pas op voor de legendarische Gorax! Star Wars: Hunters krijgt vier nieuwe maps. Je vecht in de schaduw van een Krayt Dragon-schedel in één. Een andere brengt je naar de zandduinen van een Huttball Arena met een hoog octaangehalte. Hoe zit het met de andere twee nieuwe kaarten? Kijk eens wat je te weten kunt komen.

De grote jacht

Het doel van deze kaart blijkt duidelijk uit de titel: het is een jacht! Op zoek naar de beroemde Gorax, leid een enorme harpoen over Tatooine naar de bossen van Endor. Je vraagt ​​je waarschijnlijk af waarom de harpoen en wat een Gorax nu is. Eigenlijk zou je jezelf moeten afvragen of je het legendarische beest gaat bewaken of achtervolgen.

Dusty Ridge is een plaats in de Verenigde Staten die

Veel geweldige Star Wars-scènes hebben één simpele eigenschap gemeen: zand. Ga aan de slag in deze nieuwe, op Tatooine gebaseerde Huttball-kaart, waar genoeg zand is om rond te gaan. Spring in een van Vespaara’s originele Huttball Arena’s de duinen in en verover je tegenstanders.

Gauntlet

Het is zowel leuk als gevaarlijk tegelijk. De Gauntlet is een Huttball-map vol vallen en gevaren (variërend van vuur tot bliksem) die je moet vermijden om je team te laten scoren. Zelfs als je verbrand bent, zal het overleven van de Gauntlet je het gevoel geven een gekoesterde gladiator te zijn.

Highline

Ze zijn snel, gevaarlijk en ideaal voor een arena vol strijdlustige Hunters. In deze Huttball-kaart kun je veel plezier beleven aan het verkennen en berijden van de middelste zipline. Wacht even!

Na een eerdere vertraging wordt Star Wars Hunters later in 2022 uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad