The Witcher 3 is bijgewerkt naar versie 3.7

The Witcher 3 is bijgewerkt naar versie 3.7

The Witcher 3: Wild Hunt is onlangs bijgewerkt naar versie 3.7 met de patch voor lokalisatie voor vereenvoudigd Chinees, bugfixes en meer.

De update lost problemen op rond cloudopslag van en naar Steam en GOG.com. In februari zag de game een enorme patch die spelers aanzienlijke visuele verbeteringen opleverde.

Het is leuk om te zien dat de ontwikkelaars nog steeds aan het werk zijn om ervoor te zorgen dat de ervaring op de Nintendo Switch zo goed mogelijk is.

The Witcher 3 – 3.7 patch-opmerkingen

  • Bijgewerkte lettertypen en lokalisatie voor vereenvoudigd Chinees
  • Probleem opgelost met meerdere bestandsoverdrachten van / naar Steam en GOG.COM cloudopslagservice, wat resulteerde in geblokkeerde voortgang
  • Talrijke bugfixes
  • Algemene stabiliteitsverbeteringen

Over The Witcher 3

Jij bent Geralt of Rivia, huursoldaat van monsters. Tot uw beschikking staat elk gereedschap van het vak: vlijmscherpe zwaarden, dodelijke mengsels, heimelijke kruisbogen en krachtige gevechtsmagie. Voordat je een door oorlog verscheurd, door monsters geteisterd continent staat, kun je naar believen verkennen. Uw huidige contract? Opsporen van het Kind der Profetie, een levend wapen dat de vorm van de wereld kan veranderen.

De Complete Edition bevat alle downloadbare content die voor de game is uitgebracht, inclusief twee enorme verhaaluitbreidingen: Hearts of Stone & Blood en Wine. Het is de perfecte gelegenheid om deze wereld voor het eerst te betreden of het avontuur opnieuw te beleven – onderweg!

Kenmerken

-Een gigantische open wereld om te verkennen.

Bezoek de luxueuze en corrupte stad Novigrad, trotseer de ijskoude kou van de winderige Skellige-eilanden en daag de duistere krachten uit die door het verlaten, verwoeste Niemandsland zwerven. Vaar door open zee, duik op zoek naar lang verloren gewaande artefacten of galoppeer met je paard de strijd in – de wereld van de Witcher lonkt om ontdekt te worden.

– Ongeëvenaard romanachtig verhaal met meer dan 150 uur gameplay.

Met meer dan 100 uur aan kern- en side-quest-gameplay en meer dan 50 uur aan extra content combineert The Witcher 3: Wild Hunt de intense, plotgestuurde aantrekkingskracht van traditionele RPG’s met de keuzevrijheid die alleen open-wereldgames kunnen bieden . Maak keuzes en zie de gevolgen ervan onder ogen om eindes vrij te spelen die zijn afgestemd op hoe je speelt.