Two Point Campus – Archeologie trailer

Two Point Campus – Archeologie trailer

De cursus Archeologie wordt beschreven in een nieuwe video geproduceerd door SEGA en Two Point Studios voor Two Point Campus. Wanneer de game later dit jaar wordt uitgebracht, zal de video de eerste zijn in een serie waarin verschillende cursussen worden weergegeven waaraan de gebruiker kan deelnemen.

Het is tijd voor Two Point Campus om een ​​frisse nieuwe cursus te presenteren! Maak kennis met Archeologie, de cursus die zegt: “Hé, mensen uit het verleden, jullie zullen ze toch niet nodig hebben?!”

video
play-rounded-fill

Cursus Archeologie

Heb je er ooit naar verlangd om oude ruïnes te verkennen, voorwerpen op te graven die duizenden jaren verloren zijn gegaan of relikwieën uit vroegere beschavingen op te graven? Je kunt je innerlijke zweepzwaaiende, hoed-dragende, avontuurzoekende professor loslaten en je leerlingen inschrijven voor de Archeologiecursus op Two Point Campus, waar ze zullen graven, scannen en zich een weg banen naar rijkdom en roem.</p >

Schoppen, borstels en metaaldetectoren behoren tot de instrumenten die je leerlingen kunnen gebruiken om dingen te vinden die verspreid liggen over meerdere opgravingen. Zorg ervoor dat uw leerlingen en medewerkers goed zijn opgeleid, want hoe meer ze weten, hoe meer verbazingwekkende dingen ze zullen ontdekken.

Over Two Point Campus

Bouw uw instelling zoals u dat wilt!

Het is tijd om de academische wereld op zijn kop te zetten! Heb je een verlangen om te leren? Of wil je gewoon een educatief meesterwerk maken? Campus heeft een overvloed aan nieuwe creatieve tools om je te helpen bij het creëren van de universiteit van je dromen.

Bouw voor het eerst je eigen heerlijke educatieve campussfeer, compleet met de beste onderwijsfaciliteiten van het land. U kunt de instelling bouwen die u wenst, of u nu op basisfunderingen wilt bouwen of elke boom wilt planten.

Maak paden met nieuwe tools die eenvoudig te gebruiken zijn. Plant prachtige bloementuinen voor buiten. Banken, fonteinen, sculpturen, heggen en zelfs houten hekken kunnen allemaal worden geplaatst. Je creativiteit is de enige limiet (en je in-game banksaldo).

Dit is niet je typische maaltijd

Het zou echter geen Two Point-game zijn zonder een twist.

In plaats van traditionele academici, kunnen studenten in Two Point County kiezen uit een verscheidenheid aan vreemde en prachtige cursussen, zoals Knight School (hey, we moeten allemaal ooit steekspel leren), of speekselgastronomie, waar ze kunnen creëren verrukkelijke creaties zoals gigantische pizza’s en enorme taarten.

Het nieuwe studiejaar is begonnen!

Maak gebruik van de kans om meer tijd door te brengen met de kleintjes van je universiteit. De zomervakantie gaat vooraf aan de start van het studiejaar, zodat je genoeg tijd hebt om orde op zaken te stellen voordat je studenten arriveren.

Bouw bibliotheken, neem de beste docenten in dienst (van eigenzinnige professoren tot gekke onderzoekers), rust je school uit met de beste cursussen en zie hoe het intellectuele potentieel van je studenten tot bloei komt!

De loop van de geschiedenis veranderen

Maar het gaat niet alleen om lange uren maken. Leer uw leerlingen kennen en leer over hun unieke persoonlijkheden, verlangens en vereisten. Clubs, groepen en concerten zullen hen bezig houden.

Omring ze met vrienden, help ze bij het ontwikkelen van connecties, bied pastorale zorg en zorg ervoor dat ze de perfecte hoeveelheid vreugde hebben om uit te groeien tot geweldige personen die het erfgoed van je universiteit zullen eren.

Op 17 mei wordt Two Point Campus uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad