Volgende Fire Emblem-project van Intelligent Systems bijna voltooid

Volgende Fire Emblem-project van Intelligent Systems bijna voltooid

Het is meer dan drie jaar geleden dat de nieuwste Fire Emblem-game, Fire Emblem: Three Houses, op de Nintendo Switch werd uitgebracht, en fans vroegen zich af wanneer de volgende game in de serie zou worden uitgebracht. In de meest recente Nintendo Direct werd een vervolg op de door Koei Tecmo ontwikkelde spin-off Fire Emblem Warriors onthuld, maar de bekende leaker en industrie-insider Emily Rogers beweert dat Nintendo zich mogelijk voorbereidt om nog meer uit te brengen, of op zijn minst te promoten, Fire Emblem-inhoud in 2022.

Meer Fire Emblem

Emily heeft onthuld dat het volgende onbekende Fire Emblem al bijna drie jaar in productie is bij Intelligent Systems, met de hulp van een ‘supportstudio’, en dat de game ‘bijna klaar’ is. Ze denkt dat een release in oktober 2022 haalbaar is, maar het is niet duidelijk of Nintendo dit zou uitstellen naar begin 2023 vanwege het feit dat Nintendo’s Fall-schema voor 2022 al Xenoblade Chronicles 3 en, vermoedelijk, Bayonetta 3 omvat.

Meer speculatie door Emily Rogers

In termen van haar eigen speculatie, denkt ze dat Bayonetta 3 misschien niet genoeg is om een ​​maand alleen te dragen, althans wat betreft verkoopverwachtingen, en dat Nintendo er verstandig aan zou doen om het te combineren met een spel als Fire Emblem of misschien de verwachte Metroid Prime HD.

Ze vermeldt ook dat Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia en Fire Emblem Warriors beide in 2017 zijn uitgebracht, dus het zou niet verwonderlijk zijn als er in hetzelfde jaar twee verschillende Fire Emblem-games worden uitgebracht, vooral sinds Fire Emblem Warriors: Three Hopes is al aangekondigd voor 24 juni 2022.

Sinds vorig jaar circuleren er geruchten dat er een remake van een klassieke Fire Emblem-game in de maak is, waarbij insider/leaker Zippo stelt dat de productie in juli bijna voltooid was, dus we zullen moeten afwachten of Emily dat ook is. praten met dezelfde titel.