Wingspan – 33 minuten gameplay

Wingspan – 33 minuten gameplay

Houd je van complexe spellen? Dan is de complexiteit van Wingspan op Nintendo Switch misschien iets voor jou. Dankzij Handheld Players kun je nu 33 minuten van het op kaarten gebaseerde tafelspel bekijken.

Bouw je reservaten op de meest strategische manier, terwijl je met anderen concurreert om de meest exotische en zeldzame vogels aan te trekken!

video

Over Wingspan

De officieel gelicentieerde digitale bewerking van Wingspan, de winnaar van de prestigieuze Kennerspiel des Jahres-bordspelprijs 2019.

U bent vogelliefhebbers – onderzoekers, vogelaars, ornithologen en verzamelaars – die de beste vogels willen ontdekken en naar uw netwerk van natuurreservaten willen lokken. Elke vogel breidt een reeks krachtige combinaties uit in een van je leefgebieden. Elke habitat richt zich op een belangrijk aspect van de groei van uw reservaten.

In Wingspan strijden maximaal 5 spelers om hun natuurreservaat op te bouwen in een beperkt aantal beurten. Elke mooie vogel die u aan uw domein toevoegt, maakt u beter in het leggen van eieren, kaarten trekken of voedsel verzamelen. Veel van de 170 unieke vogels hebben krachten die het echte leven weerspiegelen: je haviken zullen jagen, je pelikanen zullen vissen en je ganzen zullen een kudde vormen.

Kenmerken

  • Ontspannend strategisch kaartspel waarbij het uw doel is de beste vogels te ontdekken en aan te trekken.
  • Modi voor één speler en voor meerdere spelers voor maximaal vijf spelers.
  • Gebaseerd op het bekroonde, competitieve, middelzware, kaartgestuurde, motorbouwende bordspel.
  • Honderden unieke, geanimeerde vogels met hun echte geluidsopnamen.
  • Meerdere manieren om punten te verzamelen met vogels, bonuskaarten en einde-ronde doelen.

Wingspan is momenteel verkrijgbaar in de Switch eShop voor $ 17,99 USD (normale prijs $ 19,99 USD).

Ad