XIII uitgesteld tot 2021

XIII uitgesteld tot 2021

Microids heeft aangekondigd dat de remake van XIII is uitgesteld tot 2021 op het Nintendo Switch-platform.

De Xbox One-, PlayStation 4- en pc-versies liggen nog steeds op schema om op 10 november te verschijnen. Het bedrijf heeft niet openlijk besproken waarom de Nintendo Switch-versie werd uitgesteld, maar het zal een klap zijn voor degenen die ernaar uitkijken om die specifieke versie te spelen.

Er is echter een nieuwe wapentrailer voor de XIII-remake uitgebracht;

video
play-rounded-fill

Over XIII

XIII is een remake van de cult first-person shooter die oorspronkelijk werd uitgebracht in 2003.

Je speelt als “XIII”, een man zonder identiteit, in een solo-campagne met talloze wendingen. Geïnspireerd door de gelijknamige graphic novel, heeft de game een volledig opnieuw uitgevonden en uniek cel-shading-ontwerp. In xiii kunnen spelers ook deelnemen aan felle multiplayer-gevechten. Je wordt wakker, gewond en met geheugenverlies, op een verlaten strand aan de oostkust.

De enige aanwijzingen voor uw identiteit zijn een tatoeage van het nummer xiii bij uw sleutelbeen en een Lockersleutel. Ook al schiet je geheugen tekort, je ontdekt dat je de reflexen hebt van een goed opgeleide professionele jager.

Je gaat op zoek naar je verleden en ontdekt dat je een rol hebt gespeeld bij de moord op de president van de Verenigde Staten van Amerika en onthult de meest verbazingwekkende samenzwering die ooit in de geschiedenis van het land is uitgebroed. De Limited Edition bevat de game plus een dubbelzijdige metalen Collector’s stalen doos, een unieke Collector’s sleeve, 3 art prints, de originele game soundtrack in digitaal formaat en het xiii Golden classic wapenskins-pack.

Ad