Ys Origin komt op oktober 1, 2020

Ys Origin komt op oktober 1, 2020

Dotemu bevestigde dat de klassieke actie-RPG op 1 oktober 2020 naar de Nintendo Switch in het westen zal gaan.

Ys Origin neemt spelers 700 jaar mee terug naar het verre verleden van de Ys-serie – in de schoenen van drie onwaarschijnlijke helden die een dodelijke toren verkennen …

video

Over Ys Origin

Retro cult-JRPG Ys Origin van ontwikkelaar en uitgever Dotemu arriveert op Switch op 1 oktober -Nintendo-fans die die duidelijke Ys-jeuk willen krabben, hoeven niet veel langer te wachten.

Dotemu en Limited Run Games bieden fans die op zoek zijn naar een fysieke versie in Noord-Amerika twee verschillende versies, standaard- en verzameledities, om uit te kiezen, terwijl de gemoderniseerde klassieker ook te koop zal zijn in de eShop.

Fans van de cultklassieker kunnen genieten van dezelfde inhoud als andere platforms, inclusief de speedrun-modus die eerder dit jaar op Xbox One debuteerde, evenals verschillende van de iconische bazen waarmee spelers te maken zullen krijgen als ze de Devil’s Tower. Ys Origin werd in 2017 op PlayStation 4 en PlayStation Vita gelanceerd door ontwikkelaar en uitgever Dotemu, en later in 2019 op Xbox One, en werd door internationale critici op alle beschikbare platforms geprezen om zijn verfijnde, modernisering en memorabele gameplay.

In Ys Origin is het 700 jaar vóór de gebeurtenissen van Ys I & II, en het land van Ys staat op de rand van vernietiging. Demonen kwamen massaal aan en dwongen de tweelinggodinnen die het land regeerden om hun onderdanen van het oppervlak weg te voeren, in de veilige omhelzing van de wolken. De demonen waren echter volhardend en richtten een enorme toren op in de achtervolging. De strijd die op de grond woedde, was begonnen met stijgen voor een tweede ronde boven.

Fans die kiezen voor de releases van Limited Run Games kunnen kiezen tussen een standaardversie en een speciale collector’s edition met een poster, een fysieke kopie van de opwindende soundtrack van de game, een kunstboek met scènes uit de surrealistische wereld van Ys Origin en een unieke verzamelbox. Demon-slayers kunnen beide versies en hun uiteindelijke release in de gaten houden door Limited Run Games te volgen: https://twitter.com/LimitedRunGames . Pre-orders worden later deze maand aangekondigd.

Verken een diepgeworteld mysterie en ontrafel geheimen door middel van creatieve puzzels terwijl je door een gedenkwaardige arcade-achtige platformgame trekt en het meeslepende verhaal van Ys ontrafelt.