4 Comments

  1. Van mij mag de focus echt wel 100% op de Nintendo Switch. Het is gewoonweg evolutie. Hybride dekt thuis en portable. Portable op een manier waar de 3DS niet tegenop kan.

  2. Vind het lastig. Voor mijn eigen zpu ik zeggen stoppen, omdst ik hem niet meer gebruik. Voor mensen die al een 3ds hebben en geen budget/intentie hebben om een switch te kopen zeg ik laat nog maar lekker doorgaan. Vandaar ook mijn stem op doen wat ze nu doen.

  3. Remco van Grinsven schreef:

    Als je t mij vraagt is de 3DS sowieso te succesvol voor de console die het is. Mensen in mijn omgeving die een 3DS hebben, hebben t puur voor enkele titels die erop zijn uitgekomen en niet omdat de console an sich nou zo geweldig is. Als een developer zie ik niet in waarom andere developers geen games meer zouden mogen uitbrengen voor de 3DS, maar ik zou t wel tof vinden als nintendo zich bezig houd met de toekomst van gaming en dat dan dus via de Switch!

    • Dat dus min of meer. Nintendo heeft nu nog steeds een stuk de interne strijd met 3DS als handheld en de Nintendo Switch als handheld. Andere developers sure … laat ze de keuze. Maar faseer de de 3DS uit want je snijd jezelf ermee in de vingers.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.