Magnamalo

Serie: Monster Hunter Releasedatum: 26 Maart 2021 Gepresenteerd door: Nintendo Magnamalo is een kolossale Fanged Wyvern die enige gelijkenis vertoont met een tijger. Het is voornamelijk bekleed met paarse en gele pantserplaten, met een rode onderbuik.

Palico

Serie: Monster Hunter Releasedatum: 26 Maart 2021 Gepresenteerd door: Nintendo Palicoes zijn een katachtige gevechtsgenoot in Monster Hunter World. Als betrouwbare kameraden van jagers in het veld zijn ze gespecialiseerd in een verscheidenheid aan aanvallende, verdedigende en herstellende ondersteuningsvaardigheden.

Palamute

Serie: Monster Hunter Releasedatum: 26 Maart 2021 Gepresenteerd door: Nintendo Palamutes zijn wolfachtige Buddies (metgezel) geïntroduceerd in Monster Hunter Rise (MHR). Deze Palamutes zijn hoektanden die in Kamura Village een speciale training hebben gevolgd om een trouwe jachtpartner te worden. 

Banjo & Kazooie

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 26 Maart 2021 Gepresenteerd door: Nintendo Banjo is een goedhartige, goedgemanierde en zachtaardige honingbeer. Hij draagt altijd een felgele korte broek en een blauwe rugzak om Kazooie mee te dragen. Kazooie is brutale, smerige, wijze krakende Breegull met rode kuif en de beste vriend van Banjo.

Byleth

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 26 Maart 2021 Gepresenteerd door: Nintendo Byleth is de hoofdpersoon in Fire Emblem: Three Houses. Als avatar kunnen hun naam, geslacht en geboortedatum worden aangepast. Byleth is professor aan het Garreg Mach-klooster. Ze bezitten de mysterieuze Crest of Flames en kunnen het Sword of the Creator hanteren

Terry Bogard

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 26 Maart 2021 Gepresenteerd door: Nintendo Terry Bogard is de hoofdpersoon van de Fatal Fury-serie. Hij is in alle Fatal Fury- en King of Fighters-games verschenen en is een van de personages bij uitstek om het bedrijf te symboliseren in crossover-games, merchandise en publiciteit.

Cat Peach

Serie: Super Mario Releasedatum: 12 Februari 2021 Gepresenteerd door: Nintendo Cat Peach is een nieuw personage in Mario Kart 8. Ze is een speelbaar personage nadat je het DLC-pakket 1 hebt gekocht, dat je ook toegang geeft tot Mario en Link. Ze is de kattenversie van de heerser van het Mushroom Kingdom, Princess Peach.

Cat Mario

Serie: Super Mario Releasedatum: 12 Februari 2021 Gepresenteerd door: Nintendo Cat Mario is een power-up die voor het eerst verschijnt in Super Mario 3D World. Het kan worden gebruikt door Mario, Luigi, Princess Peach, Toad, Rosalina en Bowser als ze een Super Bell krijgen. Dit geldt ook voor Toadette in Super Mario Maker 2.

Joker

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 2 Oktober 2020 Gepresenteerd door: Nintendo Joker is de hoofdpersoon van Persona 5, een rollenspelvideogame uit 2016 van Atlus. Hij is een tweedejaars middelbare scholier die van school wordt gestuurd vanwege een valse beschuldiging van mishandeling door een corrupte politicus. Als gevolg hiervan verlaat hij zijn geboorteplaats en trekt hij ... Lees meer

Hero

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 2 Oktober 2020 Gepresenteerd door: Nintendo Hero is een speelbaar personage in Super Smash Bros.Ultimate en de tweede vechter van Square Enix na Cloud. Hij werd aangekondigd tijdens de E3 Nintendo Direct naast Banjo & Kazooie op 11 juni 2019 als het tweede downloadbare personage van Fighters Pass Vol. 1.

Dark Samus

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 2020 Gepresenteerd door: Nintendo Opgeroepen voor de Super Smash Bros. ™ Ultimate-game neemt Dark Samus deel aan de strijd als echo-vechter van Samus. Met floatier-beweging is ze een beetje anders dan Samus – en ze rolt niet wanneer ze ontwijkt of springt. Als je goed kijkt, zie je dat haar ... Lees meer

Richter

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 2020 Gepresenteerd door: Nintendo Richter uit de Castlevania-serie neemt deel aan de strijd als Simon’s echo-jager in de Super Smash Bros. ™ Ultimate-game! Zijn basisaanvallen zijn dezelfde als die van Simon, maar met subtiele variaties. Bovendien heeft zijn wijwater een andere kleur.

Specter Knight

Serie: Shovel Knight Releasedatum: 31-12-2019 Gepresenteerd door: Yacht Club Games In het leven was Spectre Knight een wrede en sluwe krijger. En hoewel zijn bloed nu ijzig koud is, is hij niet minder formidabel als een fantasma. Spectre Knight, de meest gruwelijk loyale ridder van de Orde, volgt de Enchantress alleen omdat zij in staat ... Lees meer

King Knight

Serie: Shovel Knight Releasedatum: 31-12-2019 Gepresenteerd door: Yacht Club Games King Knight is geen koning, hij is een ridder met een koningsthema. Maar dat weerhoudt hem niet om besluiten te nemen! Als de heer verdediger van Pridemoor Keep, voert hij een formidabel leger van volgelingen. King Knight is ervaren in het afstoten van indringers die ... Lees meer

Plague Knight

Serie: Shovel Knight Releasedatum: 31-12-2019 Gepresenteerd door: Yacht Club Games Soms is de bom machtiger dan het zwaard. Diep in de uitsparingen van zijn alchemistische lab vervolmaakt Plague Knight brouwsels zowel giftig als explosief. Giftigheid, ziekte en dood zijn zijn speeltuinen. Zelfs zijn kameraden geven Plague Knight een brede ligplaats, omdat hij meer verspreidt dan ... Lees meer

Incineroar

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 15-11-2019 Gepresenteerd door: Nintendo Deze Pokémon ™ heeft een gewelddadige, egoïstische instelling. Als het niet in de stemming is om te luisteren, negeert het de bevelen van zijn Trainer met volledige nonchalance.

Chrom

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 15-11-2019 Gepresenteerd door: Nintendo Prins van de Halidom van Ylisse, Chrom is een afstammeling van de held-koning Marth. Hij leidt een militiemacht genaamd de herders die Ylisse beschermt. Hoewel hij tijdens de training roekeloos kan zijn, kan hij altijd worden gerekend in het heetst van de strijd.

Simon

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 15-11-2019 Gepresenteerd door: Nintendo De hoofdrolspeler van Castlevania. Hij gebruikt zijn heilige zweep, Vampire Killer, om een grootschalige aanval uit te voeren. Hij gebruikt ook projectielen zoals een bijl, wijwater en kruis.

Squirtle

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 09/20/2019 Gepresenteerd door: Nintendo Een kleine schildpad Pokémon ™. In tijden van gevaar trekt hij zijn armen en benen in zijn schelp om zichzelf te beschermen tegen vijandelijke aanvallen. Wanneer het zijn nek verbergt, schiet het ook een krachtige stroom water uit zijn mond. De schaal beschermt niet alleen het ... Lees meer

Snake

Serie: Super Smash Bros. Releasedatum: 09/20/2019 Gepresenteerd door: Nintendo Snake is de hoofdrolspeler in een aantal Metal Gear-spellen. Hij is een infiltratiespecialist wiens vermogen om onder alle omstandigheden missies uit te voeren hem tot een legende heeft gemaakt. Hij heeft de wereld meerdere keren gered van de dreiging van tweevoetige, nucleair bewapende mechs genaamd Metal ... Lees meer