Batman: Arkham City Armoured Edition


Batman: Arkham City Armoured Edition

De gevaarlijkste criminelen van Gotham hebben een nieuw thuis: Arkham City. Binnen de zwaar verstevigde muren bevinden zich Batmans sterkste tegenstanders: The Joker, Two-Face, The Penguin en nog veel meer criminele meesterbreinen uit de beroemde serie. Kruip in de huid van The Dark Knight en vecht in de straten van Gotham voor gerechtigheid in Batman: Arkham City Armoured Edition voor de Wii U.

Maak kennis met een fors uitgebreid actie-avonturenspel, waarbij de Wii U GamePad je dieper dan ooit meesleept in de wereld van Batman. De Wii U GamePad wordt je Batcomputer: bekijk gedetailleerde informatie op het geïntegreerde tweede scherm van de controller, kies gadgets om jezelf mee uit te rusten, raadpleeg een interactieve plattegrond en meer, zonder de actie ook maar een seconde uit het oog te verliezen. Wees je tegenstanders te slim af met de nieuwe Sonar-stand, waarmee je snel je omgeving kunt peilen, om vervolgens de perfecte aanvalsstrategie te bedenken en uit te voeren. Bestuur de Batarang met ongekende precisie of doorzoek je omgeving op bewijs door gebruik te maken van de intuïtieve, bewegingsgevoelige besturing, en hack digitale sloten op het touchscreen in een volledig nieuw spelonderdeel.

Maak van de duisternis je bondgenoot: blijf onopvallend in de schaduw terwijl je jacht maakt op de criminelen uit de onderwereld van Gotham City. Versla je vijanden in intense handgemenen op straat en profiteer volop van de behendigheid, kracht en kennis van Batman, of schakel ze van afstand uit met een scala aan gespecialiseerde gadgets.

Geüpgrade gevechtspakken bieden een unieke bonus in de strijd voor gerechtigheid. Zowel Batman als Catwoman kunnen nu kinetische energie opslaan als ze in gevecht zijn. Als je de Battle Armoured Tech-stand (B.A.T.-stand) activeert, wordt Batmans bewustzijn van vijandelijke posities vergroot en kan hij zijn tegenstanders meer schade toebrengen in brute gevechten.

Kruip in de huid van de beste detective ter wereld, verzamel en analyseer bewijs met geavanceerde gadgets en intuïtie, spoor vervolgens de misdadige inwoners van Arkham op en sleep ze voor het gerecht. Los de doortrapte puzzels van The Riddler op, ga op zoek naar verborgen voorwerpen en nog veel meer, terwijl je het uitgestrekte Arkham City verkent.

Batman: Arkham City Armoured Edition, gebaseerd op de Batman-licentie van DC Comics, biedt de ultieme Gotham City-ervaring. Alle eerder uitgebrachte downloadbare inhoud wordt met het spel meegeleverd op één Wii U-disk: Harley Quinn’s Revenge Pack, Catwoman Pack, Nightwing Bundle Pack, Robin Bundle Pack, Challenge Map Pack en Arkham City Skins Pack.

  • Betreed Arkham City: verken een meeslepende spelwereld die overloopt van de gevaarlijkste ciminele meesterbreinen van Gotham
  • Kruip in de huid van Batman: gebruik tal van verbluffende gadgets met precieze, intuïtieve, bewegingsgevoelige besturing via de unieke Wii U GamePad
  • Laat het recht spreken: gebruik de nieuwe B.A.T.-stand om de criminelen van Gotham flinke schade toe te brengen
Ad