Ayo the Clown

In Ayo’s geboorteplaats is het over het algemeen rustig. Vergezeld door zijn getalenteerde circushond Bo jongleert Ayo in het park, hangt hij rond op de kermis en verlangt hij naar de kleindochter van de Schoenmaker. Tot op een dag Bo vermist wordt!

Je speelt als Ayo, je niet zo gemiddelde clown, op zoek naar zijn beste vriend en geliefde hond die op mysterieuze wijze is verdwenen. Wat is er met Bo gebeurd? Zullen ze ooit nog samen jongleren in het park? Of die circusact opzetten die ze altijd al van plan waren? Je komt erachter tijdens dit ongelooflijke avontuur terwijl je ernaar streeft om clown en hond te herenigen. Zoals bij alle goede avonturen, sta je er niet alleen voor. Ayo’s wereld zit vol met vriendelijke mensen en interessante wezens die bereid zijn om een ​​helpende hand te bieden.

Kenmerken

  • Unieke platforms- Het belangrijkste onderdeel van elk platformspel. Elke fase heeft een uniek thema en interessante platforms om ervoor te zorgen dat gamen leuk en niet repetitief is, omdat Ayo niet het soort clown is dat steeds weer dezelfde oude grappen maakt. Zijn grappen worden elke keer beter.
  • Enorme bazen en heel veel vijanden – Neem het op tegen bazen die groter zijn dan het leven zelf en bewijs dat clowns veel sterker zijn dan ze lijken. Laat je niet misleiden door Ayo’s lieve houding!
  • Wapens – Tanks, helikopters, dinosaurussen, speelgoedhamers, ballonzwaarden, waterballonnen, noem maar op. Ze kunnen helpen verborgen plaatsen te ontdekken, vuur te blussen, vijanden te verslaan, je vrienden voor de gek te houden… enz.
  • Vaardigheden- Head stamps, muursprongen, hellingslides en nog veel meer, Ayo heeft zeker veel trucs in petto.
  • Side Quests- Er zijn tal van side-quests die je kunt doen in de stad of tijdens je reis, dus wees voorbereid op een aantal verrassende beloningen.
  • Verzamelobjecten- Kun jij alle verborgen items in het spel vinden en verzamelen? Rubberen kip- en scheetzak iemand?
Ad