Barbarous: Tavern of Emyr

In dit spel moet je verschillende traktaties voorbereiden en deze aan de klanten bezorgen. Grijp items en combineer ingrediënten in verbindingen. Maar wees gewaarschuwd. Klanten hebben een beperkt geduld en ze zullen niet eeuwig wachten tot je reageert. Beheer je tijd goed, anders verlies je klanten. Elke actie wordt beloond. Krijg de punten voor het uitchecken van gasten en verdien diamanten als beloning.

Je speelt als Emyr rijk – waarschijnlijk – de beroemdste held. Dat wil zeggen totdat zijn carrière werd vernietigd door een vreselijke wond. En dat vlak voordat hij de kans kreeg om zijn aartsvijand te doden; wie, zoals 100% geloofwaardige profetie heeft gezegd: “Geen held kan verslaan”.

Als dat niet genoeg is, wordt hij op een dag wakker om erachter te komen dat hij al zijn geld heeft uitgegeven aan een armoedige taverne. Het leven als een herbergier? Dat is geen rol voor een leidende held, toch? Dat is een gewone taak! En om het nog erger te maken, beweert een tiener plotseling dat hij zijn dochter is. Zal Emyr zijn avontuurlijke carrière weer op de rails krijgen? Zal hij zijn vreselijke vijand verslaan? En ten slotte, kan hij de uitdagingen van verantwoord ouderschap beantwoorden? Zoals ze zeggen, oude gewoonten sterven hard.

Kenmerken:

  • Speel in een enkele en coöperatieve modus.
  • 5 unieke tavernes, elk op een andere plek, bezocht tijdens de reizen van Emyr;
  • 60 boeiende niveaus met unieke gameplay-ervaring;
  • 120 in-game tussenfilmpjes (intro en outro voor elk niveau) met enige diepte gemengd met tonnen humoristische referenties.
Ad