Bayonetta

Special Edition

Vanaf de release is de Bayonetta Special Edition verkrijgbaar. Dit bevat een gamecard met Bayonetta 2 voor de Nintendo Switch, een downloadcode voor Bayonetta**, een SteelBook®, Verse Cards en stickers in het Bayonetta-thema.

Bayonetta komt naar de Nintendo Switch!

In een doodskist op de bodem van een troebel meer wordt een heks herboren. Ontdek of herbeleef het epische Bayonetta, altijd en overal op de Nintendo Switch!

Het onvergetelijke eerste deel van de Bayonetta-serie liet de wereld kennismaken met climax action, een explosieve mix van dynamische actie en flamboyante stijl. Gewapend met een pistool in elke hand en aan elke voet vernietigt Bayonetta haar vijanden met combo’s die even oogverblindend als dodelijk zijn.

Ontwijk vijandelijke aanvallen door op het juiste ogenblik Witch Time te gebruiken, waardoor je vijanden weerloos zijn overgeleverd aan je klappen, schoppen en kogels. Geef je tegenstanders vervolgens de genadeklap met een allesvernietigende Torture Attack. Bayonetta laat zich door geen enkele engel tegenhouden.

Engelen en demonen

Zodra ze zich haar naam herinnert, evenals haar kracht om demonen op te roepen, reist Bayonetta naar de afgelegen Europese stad Vigrid. Ondertussen moet ze het opnemen tegen de legers van Paradiso en de waarheid ontdekken omtrent haar in nevelen gehulde verleden. Terwijl Bayonetta steeds meer machtige engelen verslaat, ontmoet je kleurrijke personages zoals de beroemde smid Rodin, de informant Enzo, en vele anderen.

Bayonetta is dankzij de onvergetelijke personages, de epische verhaallijn, en de stemmen in het Engels en het Japans een betoverende ervaring.

Blijf bij de mode – altijd en overal!

Ontdek een aantal outfits voor Bayonetta met een Nintendo-thema. Of ze nu haar welbekende groene tuniek aantrekt of al bommen gooiend door de levels raast als een beroemde intergalactische premiejager, Bayonetta heeft er nog nooit beter uitgezien.

Met de Nintendo Switch kun je de actie overal met je meenemen! Dankzij de optionele touch-besturing kun je het touchscreen van de Nintendo Switch zonder moeite gebruiken om Bayonetta met eenvoudige bewegingen te besturen.