Bookbound Brigade

Bookbound Brigade is een nieuwe versie van het gevestigde Metroidvania-genre waar klassieke verhalen en bekende personages de videogamebehandeling krijgen, en waar de speler een kleurrijk stel echte en fictieve helden kan leiden via een 2D side-scrolling platform -avontuur in een zoektocht om overweldigende hordes monsters te bestrijden en orde te herstellen in de literaire wereld.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • Verken, vecht, volg je vaardigheden, vergroot je vaardigheden en pak uitdagende missies en puzzels aan, zoals in elk Metroidvania-spel dat zijn naam waardig is, maar bereid je voor op een twist …
  • Er is geen enkele held in Bookbound Brigade: speel als een groep unieke personages, elk met hun eigen eigenschappen en vaardigheden, die in formatie bewegen en als één vechten.
  • Verwacht een aantal bekende en minder bekende gezichten te ontmoeten, aangezien alle personages, zowel spelende als niet-spelende, uit de pagina’s van geschiedenis en literatuur zijn gehaald.
  • Geniet van onderscheidende handgetekende visuals, geïnspireerd door boekillustraties van alle tijden en ver weg van de pixelart die het Metroidvania-genre domineert.