Burst Shooter

“Burst Shooter” is een leuk en creatief spel ontwikkeld door één persoon.

Bestuur deze kleine schattige vogel om te vechten tegen golven van legers ballen.

Alleen als de ballen de randen van het scherm raken, barsten ze! Je kunt de ballen naar de randen duwen met de kogels die je schiet of met de vogel zelf. Hoe meer ballen barsten, hoe sneller je een level omhoog gaat, hoe sneller de vogel upgradet en evolueert, en hoe sneller je kunt schieten! Opwinding is gegarandeerd!

Gamefuncties:

  • Schieten, barsten, razen, onbeperkt vechten!
  • Een bal laten barsten door te schieten / duwen verhoogt de gezondheidspunten. Verhoogde gezondheid zal dan je energieniveau verhogen, wat zal leiden tot upgrades en evolutie van de vogel. Wanneer een groep ballen tegelijkertijd barst, schiet het plezier door het dak!
  • Upgrade naarmate je meer vecht. Verbeter je vaardigheden met gevechten. Hoe meer je speelt, hoe leuker het wordt! En uiteindelijk domineer jij het spel!
  • Probeer uw gezondheidspunten en energieniveau goed te beheren en beheer de timing voor schieten en duwen vakkundig; Je kunt een deel van je gezondheidspunten inruilen om een ​​speciale zet of een superbeweging te werpen die een groot aantal vijanden overspoelt.
  • Er wordt regelmatig meer uitdagende inhoud uitgebracht. Naarmate de moeilijkheden toenemen, zijn strategie en handsnelheid beide essentieel!