Doggie Ninja The Burning Strikers

“Doggie Ninja The Burning Strikers” is een voetbalspel dat door maximaal 4 spelers kan worden gespeeld. Waar, wanneer en met wie je ook bent, je kunt genieten van deze partygame. Laten we genieten van deze strijd!

  • Verfrissende en informele eSports

Je hebt maar één knop nodig om je personages te besturen en in dit voetbalspel te spelen! Je kunt genieten van de 2 tegen 2 teamgevechtmodus als je 4 spelers hebt verzameld! Geen behoefte aan complexiteit! Je zult natuurlijk leren spelen door ernaar te kijken!

  • Makkelijk waarmee iedereen een super speler kan worden!

De kracht van je schot zal toenemen wanneer je de voetbalpas met succes hebt gevangen! Probeer meer pass van je teamgenoot te vangen om een ​​krachtig brandend schot te voltooien! Omdat de bal terug zal stuiteren nadat je de muur hebt geraakt, kun je de muur ook gebruiken om je bal te passeren! Laten we genieten van de continue sensatie van snelheid!

  • Toernooimodus voor zelfs 1 of 2 spelers

Het maakt niet uit of je individueel speelt of samen met je vrienden speelt, het zal een geweldige game-ervaring zijn! Probeer te vechten en meer doelpunten te maken, terwijl je vijand, de computer, steeds sterker wordt!