Ellen

Help de jonge onderzoeker James de duistere waarheid achter de moord op de Smiths en hun vermiste dochter Ellen te ontdekken in dit spannende 2D-pixel-horrorspel.

Als je niet gelooft in paranormale evenementen, ontmoet je de mensen uit White Hill.

Het is jaren geleden dat alles behalve de dochter in de familie Smiths vermoord werd gevonden. De mensen in de stad worden ongemakkelijk omdat steeds meer getuigen hebben gesproken over het silhouet van een klein meisje dat in het huis staat. Er gaan geruchten dat het silhouet Ellen moet zijn, de dochter van de familie van Smith, wiens lichaam nooit is gevonden tijdens het onderzoek naar de moorden. 1 jaar later heeft James, een slimme en enthousiaste onderzoeker, het heft in eigen handen genomen om eindelijk de waarheid te onthullen van wat er die vreselijke nacht is gebeurd.

  • Speel als James, een intelligente detective die de paranormale gebeurtenissen in de Smiths ‘Residence op White Hill probeert te doorgronden.
  • Duik in een emotionele en opwindende ervaring terwijl je puzzels oplost en volhoudt door zenuwslopende scenario’s.
  • Luister naar adembenemende soundtracks terwijl je door de zenuwachtige woning van de Smiths reist in een prachtige pixelart-stijl.
  • Geniet van de sfeervolle verhalen terwijl je het mysterie ontvouwt door alle hoofdstukken te voltooien.