Fallout Shelter

In Fallout Shelter krijg je de controle over een hypermoderne, ondergrondse schuilplaats van Vault-Tec. Bouw de perfecte schuilplaats, houd je bewoners tevreden en bescherm ze tegen de gevaren van de woestenij.

BOUW DE PERFECTE SCHUILPLAATS

Bouw ondergronds aan een betere toekomst. Kies uit een selectie moderne kamers om een uitgegraven stuk grond op 600 meter diepte om te toveren in een weelderige bunker.

HOUD TOEZICHT OP EEN LEVENDIGE GEMEENSCHAP

Leer je bewoners kennen en maak ze tevreden. Vind de passende banen voor ze en zie ze opbloeien. Geef ze outfits, wapens en trainingen om hun vaardigheden te verbeteren.

HANDARBEID

Verander oude troep in nuttige items! Pas het uiterlijk van de bewoners aan in de kapperszaak.

FLOREER

Een goed georganiseerde schuilplaats vereist een verscheidenheid aan bewoners met verschillende vaardigheden. Bouw een radiostation om nieuwe bewoners aan te trekken, of beïnvloed hun leven door Cupido te spelen!

ONTDEK DE WOESTENIJ

Stuur bewoners naar de oppervlakte om het vernietigde land te doorzoeken. Ga op avontuur, verzamel handige voorwerpen of ga een tragische dood tegemoet. Zoek naar wapens en uitrustingen, krijg ervaring en verdien beloningen. Zorg dat je bewoners niet sterven!

BESCHERM JE SCHUILPLAATS

Het kan voorkomen dat het idyllische leven in de schuilplaats verstoord wordt door bepaalde gevaren. Bereid je bewoners voor op de dreigingen van buitenaf… en van binnen.

Vault-Tec heeft je de middelen gegeven, maar nu is het jouw beurt. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog te bouwen aan je bunker… GRATIS!