FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

Keer terug naar de wereld van Ivalice…

Deze HD-remaster met een nieuw, gewijzigd gamedesign is gebaseerd op het populaire 12e deel van de FINAL FANTASY-serie waarvan er wereldwijd ruim 6 miljoen stuks zijn verkocht.

De graphics en het geluid zijn vernieuwd en benutten de kracht van de nieuwe hardware, maar ook het gamedesign is aangepast. Dat levert een evolutie van de oorspronkelijke FFXII op die perfect past bij de huidige generatie.

Geniet van de wedergeboorte van een klassiek avontuur!

Verhaal

Het is twee jaar na de oorlog waarin het onafzienbare, militaire Archadian Empire het koninkrijk van Dalmasca totaal vernietigde…

Vaan, een jongeman die zijn familie is verloren aan het oorlogsgeweld, heeft een eenvoudig bestaan opgebouwd in de bezette stad Rabanastre. Maar hij droomt van een vrij leven waarin hij door het luchtruim raast als een Sky Pirate. Prinses Ashe, het laatste nog levende lid van het koninklijke huis van Dalmasca, zweert wraak op het rijk en leidt in het geheim een verzetsbeweging in de hoop haar thuisland te heroveren.

In deze chaotische tijd komen deze twee helden samen om hun dromen te laten uitkomen, het volk bijeen te brengen en het lot van naties in eigen hand te nemen.

Speciale features van FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

De graphics van de game zijn compleet geremastered aan de hand van de nieuwste technologie. De game is aangepast voor weergave in HD-resoluties en ook de textures en schaduweffecten zijn verbeterd.

Deze versie bevat het Zodiac Job System, waarmee je je personages kunt laten groeien en ontwikkelen aan de hand van een unieke combinatie van twee van de twaalf taken.

Het is geweldig om te zien hoe de eigenschappen en tactische vaardigheden van je personages veranderen en evolueren op basis van de gekozen combinaties.

Daarnaast is de game nu nog toegankelijker geworden dankzij een aantal toevoegingen en verbeteringen, zoals het verhoogde gevechtstempo, een optioneel supersnel speltype en automatische opslag.

Er zijn zo veel verschillende premiejachten, gevechten en minigames dat je het avontuur eindeloos kunt spelen.

De achtergrondmuziek is opnieuw en live opgenomen en de geluidskwaliteit is nog verder verbeterd. Zo ondersteunt de game voor het eerst 5.1-kanaals output.

Je hebt zelfs de mogelijkheid om wanneer je wilt te schakelen tussen de originele versie, de opnieuw georkestreerde versie en de OST-versie van de soundtrack.