GRISAIA PHANTOM TRIGGER 03

Enkele jaren nadat Yuuji Kazami en zijn vrienden voor hun leven vochten in een hevig gevecht, verzamelt een nieuwe generatie heldinnen zich aan de Mihama Academy, die is hersteld als een ‘gespecialiseerde trainingsschool’.

Nieuwe personages vinden plaats in dezelfde wereld als The Fruit of Grisaia en zorgen voor een opwindende frisse kijk op het derde verhaal van deze gloednieuwe serie!

Dit spannende verhaal, dat zich afspeelt op de herboren Mihama Academy, zal ongetwijfeld niet alleen degenen opwinden die eerdere releases hebben gespeeld, maar ook degenen die nieuw zijn in de serie!

Beschikbaar in drie talen!

De tekst kan worden ingesteld op Japans, Engels of Vereenvoudigd Chinees (audio is alleen Japans).

Dit omvat in-game tekst, opties en de digitale handleiding. Taalinstellingen kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Speel met alleen het touchscreen! Speel met één hand!

Speel in de handheld-modus met de Nintendo Switch Joy-Con-controllers erop, of maak ze los en speel met slechts de aanraakbediening! In tabletop-modus of tv-modus kan alles worden bediend met alleen de Joy-Con (R), zodat je met slechts één hand kunt spelen!

Ook beschikbaar voor de Nintendo Switch Lite. (Een aparte Joy-Con (R) is vereist om met één hand te spelen.)

Volume 3 Samenvatting

Terwijl Rena en Maki herstellen van hun verwondingen, vliegen de andere SORD-leden naar het buitenland voor een schoolreisje. Binnen een paar minuten na hun aankomst wordt de Mihama-bende echter op jacht naar een SORD-deserteur, bijgestaan ​​door studenten Sylvia en Velvet van St. Aile’s International School. Tohka is deze keer de ster van de show, maar ze worstelt met haar eigen problemen – oude herinneringen aan haar ouders en een belofte aan een vriendin die ze niet kon nakomen …

‘Je hebt gelijk. Er is een reden waarom we terug moeten … zelfs als dat betekent dat we op handen en knieën naar huis moeten kruipen. ”

“Laten we elkaar ooit weer ontmoeten … als we nog leven.”

En de introductie van Sengoku Ayame – Sengoku Ichiru’s broer en een handler bij St. Aile’s:

“Als haar te levend opnemen een te grote uitdaging is, raak haar dan gewoon kwijt – het kan me niets schelen. Ik wil deze rommel gewoon opruimen. ‘

Welke antwoorden vindt Tohka?

Ze heeft de waarheid in haar vizier …

Gameplay

Het is een visuele roman waarin je geen keuzes hoeft te maken, dus je kunt genieten van het verhaal zoals je zou doen bij het kijken naar een film of het lezen van een boek. Het verhaal komt tot leven met een met sterren bezaaide stemacteurscast en een volledig ingesproken verhaal (exclusief het hoofdpersonage), prachtige graphics en muziek en meeslepende animaties.

Personeel

 • Karakterontwerp / kunst: Akio Watanabe
 • Verhaal: Ryuta Fujisaki
 • Ontwerp / kunst van SD-personages: nanaca mai

Cast

 • Rena VA: Maaya Uchida
 • Tohka VA: Ayane Sakura
 • Chris VA: Kaori Nazuka
 • Murasaki VA: Atsumi Tanezaki
 • Maki VA: Yoshino Nanjo
 • Miss Arisaka VA: Mikako Izawa
 • Sylvia VA: Juri Nagatsuma
 • Velvet VA: Chiaki Omigawa
 • Gumi VA: Suzuko Mimori

Overige

* Volledig geuit (met uitzondering van de hoofdpersoon)