Hypnospace Outlaw

Hypnospace Outlaw is een internetsimulator uit de jaren 90 waarin je Hypnospace’s grote verscheidenheid aan vreemde en prachtige websites doorzoekt om boosdoeners op te sporen, terwijl je ook je inbox in de gaten houdt, virussen en adware vermijdt en een overvloed aan apps downloadt die of misschien niet nuttig.

Als onderdeel van je baan als Hypnospace Enforcer, let je op inbreuk op het auteursrecht, pesten op internet en meer, met rapporten en beloningen die rechtstreeks van de Hypnospace Patrol Department naar je inbox komen. In je vrije tijd kun je je HypnOS-bureaublad naar eigen inzicht aanpassen, met een verscheidenheid aan downloads, achtergronden, screensavers en helperbots om je gezelschap te houden.

Dus trek uw Hypnospace Headband ™ aan en houd deze belangrijke richtlijnen in gedachten:

  • Kruip door cyberspace: doorzoek de donkerste hoeken van het web op zoek naar scumbag-gebruikers die de hypnospace-wet overtreden!
  • Gevaren en geneugten: download groovy GIFS- en MIDI-bestanden, maar pas op voor adware, werkbalken en hackers!
  • Schatten zoeken: doe je werk om hypnomunten te verdienen, of negeer je inbox en ga op zoek naar verborgen pagina’s, downloads en geheimen!
  • Beleef uw jeugd opnieuw: rust onaangename screensavers en skins voor uw bureaublad uit en beweeg uw muisaanwijzer om pagina’s sneller te laten laden!