Kingdom: New Lands

Er doen verhalen de ronde over vergelegen eilanden, met mysteries die voor het oprapen liggen.

Leiders moeten alle beschikbare mankracht inzetten om wind en water te trotseren, met als doel nieuwe koninkrijken te vinden in deze nieuwe landen.

Kingdom: New Lands bouwt voort op de gameplay en het mysterie van Kingdom met een overvloed aan nieuwe content, terwijl de eenvoud en diepgang die vele koningen reeds ervaren hebben, behouden blijven.

Reis naar de nieuwe landen en verwelkom de overvloed aan rijpaarden, kooplieden en vagebonden die hier zijn, maar wees op je hoede voor de nieuwe obstakels die je onderweg zult tegenkomen – het zijn niet slechts de hebzuchtige wezens die je pad kruisen, zelfs de omgeving kan je ondergang betekenen.

Kingdom: New Lands laat je zelfstandig zaken uitzoeken. Je zult objecten, NPC’s en mysterieuze standbeelden tegenkomen die je assistentie bieden, maar je moet zelf uitzoeken hoe ze je kunnen bijstaan in het opbouwen en verdedigen van jouw koninkrijk.

Wees een dappere leider en vecht tot het bittere einde… tenzij de nieuwe landen jou zullen veroveren.

  • Eén leider, een paard en een zak met munten.
  • Hebzuchtige wezens die jouw munten en kroon elke nacht willen stelen – hou ze tegen!
  • Trouwe onderdanen die je helpen je koninkrijk op te bouwen, aanvallen en verdedigen.
  • Diverse verbeteringen voor je onderkomen, verscheidene eenheden die kunnen aanvallen en verdedigen, en geheimen die door het hele land verspreid zijn.
  • Prachtige muziek.
Ad