MIGHTY GUNVOLT BURST

In plaats van een gewoon vervolg op de 2D-actiegame MIGHTY GUNVOLT uit 2014 heeft Inti Creates het volgende deel in de Mighty Gunvolt-serie omgetoverd tot een gloednieuwe, volwaardige game met personages uit meerdere werelden. Gunvolt (uit Azure Striker GUNVOLT) en Beck (uit Mighty No. 9) gaan opnieuw op avontuur, maar in een wereld die groter, uitgestrekter en volstrekt anders is.

De games zijn volledig opnieuw bewerkt en voorzien van talloze extra’s, inclusief de mogelijkheid om je personages aan te passen en om te toveren in de held die bij jou past!

Maar dat is nog niet alles! Het nieuwe Burst Combo-systeem beloont je wanneer je vijanden en eindbazen in man-tegen-man-gevechten verslaat. Met de Dowsing-kracht wordt de HD-trilfunctie geactiveerd als je in de buurt bent van een van de vele verborgen items of gebieden in de game.

De klassieke graphics zijn ook volledig op de schop genomen om het onderscheid tussen 8-bit en 16-bit te laten vervagen. Deze game neemt je mee naar het gouden tijdperk van de 2D-actiegames!