Nerdook Bundle Vol. 1

Eenmans indie-ontwikkelaar Nerdook is een meester in het maken van games die gemakkelijk kunnen worden opgepikt en gespeeld, maar onmogelijk kunnen worden neergezet. Deze collectie bevat drie Nerdook-edelstenen: Monster Slayers, Reverse Crawl en Vertical Drop Heroes.

Monster Slayers: een rogue-achtig deck-building RPG-avontuur met een innovatief kaartgebaseerd vechtsysteem. Kies je pad door de gevaarlijke Northern Valley terwijl je je zoektocht volgt om de legendarische Harbinger te verslaan.

Reverse Crawl: je bent al dood! Maar dat weerhoudt jou – de Revenant King – er niet van om je troon terug te eisen. Deze razendsnelle turn-based strategie-RPG waarmee je menigten monster-volgelingen en achtergebleven goons de strijd in kunt leiden.

Vertical Drop Heroes: een procedurele platformgame RPG-hybride met roguelike-elementen. Gewapend met een verscheidenheid aan vaardigheden en eigenschappen, gebruik je sluwheid en reflexen om de gevaren van elke fase te overleven, totdat je de eindbaas onder ogen ziet en de waarheid achter het spel ontdekt!