Prison Architect: Nintendo Switch Edition

In de BAFTA Award-winnende simulatie- en managementgame Prison Architect krijg je de leiding over je eigen gevangenis. Bouw een solide inrichting voor je gevangenen, houd ze veilig en gezond en zorg dat ze weer met succes terug in de maatschappij komen.

Wees voorzichtig. Boeven zijn ook mensen en als je ze slecht behandelt, heb je ongetwijfeld de poppen aan het dansen. Prison Architect: Nintendo Switch Edition is een premium edition die twee populaire uitbreidingen bevat: All Day And A Night en Psych Ward, waarin je beschikt over nieuwe bewakers en maps, alsook een nieuwe beveiligingsklasse: the criminally insane.

De game heeft een volledige verhaalstand waarin je de wrede en gruwelijke realiteit ontdekt over de grijze gebieden in het gevangenissysteem. Daarnaast is er een diepgaande sandboxstand. Je kunt je beste bouwwerken ook naar World of Wardens uploaden*, dus spelers van over de hele wereld kunnen je creaties testen.

Bouw je een rustige utopie waar mensen vredig tot inkeer kunnen komen, of regeer je met harde hand? Het is ten slotte jouw gevangenis, dus ook jouw regels.

Downloadbare content: Escape Mode – Zomer 2018

In Escape Mode kruip je in de huid van een gevangene: voltooi missies, verdien poen, werf nieuwe teamleden en doe er alles aan om je naar de vrijheid te graven, sluipen, zwemmen of vechten.