Spinch

Betreed een wereld vol borrelende psychedelica. Daal diep af in een nieuwe ecologie vol met meerdere paden, lichtgevende niveaus en complexe obstakels. Transcendeer het materiële rijk en neem je ware vorm aan als Spinch, een hyper-agile organisme dat wordt verteerd door de zoektocht om zijn nest van vermiste nakomelingen te redden van een eindeloze invasie van misvormde en misvormde nakomelingen en eigenaardigheden.

Spinch brengt de moeilijkheidsgraad van de oude school terug en laat je secties opnieuw spelen totdat je je timing en reflexen onder de knie hebt. Dash, ontwijk, klim, zwem, spring en schiet zelfs je eigen baby’s terwijl je het opneemt tegen zes raadselachtige bazen in zes levendige werelden. Verzamel items om je de overhand te geven tijdens het zoeken naar je vermiste baby’s. Pas op voor je neef – hij past op een paar van je familieleden, maar hij is een beetje raar. Met slechts een tikkende klok en snelle herstarts – geen levens of game-overs – is het spel uitnodigend voor spelers van alle ervaringen, maar een formidabele uitdaging voor zelfs de meest capabele speedrunners.

De wereld van Spinch is gemaakt en tot leven gebracht door de getalenteerde, bekroonde Canadese cartoonist, Jesse Jacobs, bekend om zijn precieze en gedetailleerde lijnwerk in combinatie met gewaagde en eenvoudige kleurenpaletten. Zijn werken bevatten een band met psychedelica, spiritualiteit, alternatieve realiteiten en een vermenging van de natuur met technologie. James Kirkpatrick, bekend om zijn deelname aan de vroege Canadese graffitibeweging en als avant-garde hiphopartiest, Thesis Sahib, creëerde het audiolandschap van retro soundbites en elektronische geluiden die in Spinch te vinden zijn.

Kenmerken

  • Visueel wonderland in retrostijl met een psychedelische kleurexplosie door de bekroonde Canadese cartoonist, Jesse Jacobs
  • Een perfect afgestelde platformgame met strakke bediening om te springen, te ontwijken en van oppervlakken te springen om te overleven tegen neonspinnen, enorme regenboogwormen en bommenwerpende maanhonden
  • Duik in de psychedelica van unieke werelden, variërend van neonvlaktes tot experimentele tanks, tot bevroren ijslanden, helemaal tot buitenruimte!
  • Neem het op tegen caleidoscopische bazen en schiet ze neer met je baby’s als munitie
  • Uitnodigend en herspeelbaar voor iedereen; een snelle uitdaging voor krankzinnigen
  • Soundtrack van de beroemde Canadese artiest James Kirkpatrick, met composities geschreven op aangepaste Game Boys en met de hand gemaakte instrumenten.