Super Arcade Football

Super Arcade Football is een snel voetbalspel waarbij je niet op adem kunt komen. Met eenvoudige bedieningselementen waarmee iedereen kan beginnen en spelen, online en lokale multiplayer, gekke modifiers – en meer, zal elke wedstrijd zeker je aandacht trekken vanaf de aftrap tot aan het laatste fluitsignaal!

VERHAALMODUS

Volg Martin terwijl hij er alles aan doet om zijn favoriete club, Balarm F.C., van faillissement te redden. Je kunt onderweg een paar interessante personages tegenkomen.

WIJZIGERS

Wil je dat de doelen groter zijn, of dat het veld bedekt is met modder, of dat meteoren uit de lucht vallen?! (Bijna) alles is mogelijk met het enorme aanbod aan modifiers in Super Arcade Football.

ONLINE & LOKALE MULTIPLAYTER

Speel met maximaal 3 vrienden op je bank thuis of tegen een vriend (of willekeurige tegenstander) via internet, met volledige gamepad-ondersteuning.

AANGEPASTE TOERNOOIEN

Speel het competitie-, knock-out- of mixed-format toernooi van je dromen.

TAKTIEK

Beheer je tactieken om aanvallender of defensiever te zijn, afhankelijk van hoe het spel verloopt. Je kunt ook wisselen als een van je spelers geblesseerd raakt of niet goed presteert.

SOUNDTRACK DOOR BARRY LEITCH

Beroemde componist Barry Leitch (Top Gear SNES, Horizon Chase Turbo, Lotus Turbo Challenge 2) heeft speciaal voor Super Arcade Football een unieke soundtrack geproduceerd!

Ad