Super Dodgeball Beats

Neem deel aan waanzinnig coole dodgeball-games die worden gespeeld op het ritme van 18 originele muzieknummers. Verover je rivalen in stijl met perfect ritme en zoete bewegingen. Er is niets anders leuks!

MULTIPLAYER: speel tegen een vriend via coöp op de bank en laat je geweldige vaardigheden zien. Kies uit 4 verschillende teams, 8 prachtige handgetekende niveaus en selecteer elk gewenst muzieknummer! Perfect tijd uw supercharged bewegingen om je tegenstanders af te maken!

KAMPIOENSCHAPMODUS: Wees het beste dodgeballteam van de melkweg in deze intense modus voor één speler! Je squadron van 4 dodgeballstudenten moet door de gelederen stijgen en de vreemdste vijanden tegenkomen, van de angstaanjagende Vampire dodgeball-meesters tot de mysterieuze door donder doordrenkte ouden. Maak het ver genoeg en je zult nog vreemdere en krachtigere dodgeball-bazen tegenkomen!

KRANKZINNIGE POWERUPS: Keer het tij van de strijd door een overvloed aan powerups te gebruiken, waaronder granaten, donuts, stenen golems en meer.

Ad