The Fall Part 2: Unbound

Het vervolg op The Fall, dat is bekroond met de Story of the Year Award 2014.

Jij bent een robot met kunstmatige intelligentie die is bevrijd van haar ketens. Nu heeft een menselijke gebruiker van het wereldwijde netwerk je aangevallen en geïnfecteerd met een [GEHEIME INFORMATIE]. Maak een nieuwe regel: red jezelf. Jaag op ze. Schakel ze uit. Doe wat je kunt doen. Gebruik wie je kunt gebruiken. Ontketen jezelf.

Tijdens je reis vind je drie zeer uiteenlopende robots die je binnendringt en rekruteert. Jij bent dan misschien ontketend, maar je gastheren zijn dat niet. Blijf je binnen die grenzen? Of vermorzel je ze? Heb je überhaupt een keuze?

Waarschuwing: The Fall Part 2 breekt alle regels.

Puzzels die je nog nooit eerder hebt gezien

De uitdagingen van The Fall zijn gebaseerd op de persoonlijke grenzen van je gastheren en geven je een perspectief dat je nog niet eerder hebt gezien in een videogame.

Verkenning die ertoe doet

Inzicht in je gastheren en hun omgeving is geen bijzaak: het is hoe je leert om puzzels op te lossen en voortgang te boeken.

Spannende actie

Met twee gloednieuwe gevechtsmechanismen vindt The Fall Part 2 een evenwicht tussen vechten en puzzels, zodat elk moment fris aanvoelt. De game bevat ook een makkelijke stand voor spelers die alleen zijn geïnteresseerd in het verhaal en het oplossen van puzzels.

Meer dan drie keer zo lang als Part 1

Met vier speelbare personages, duizenden regels volledig ingesproken dialogen, vier keer zo veel omgevingen en meer dan tien volledig geanimeerde personages is het beste van The Fall uitgebreid en verfijnd.

Een boeiend verhaal

Het bekroonde verhaal van The Fall, waarvan het schrijven vijf jaar heeft gekost, opent een nieuw hoofdstuk waarin Arids reis van zelfontdekking wordt voortgezet.

Geniet van een dystopisch universum door de lens van een robot die haar eigen regels en voorwaarden probeert te maken en te handhaven. Kijk uit naar een uniek verhaal over persoonlijke grenzen, relaties, ethiek en ideologie. The Fall is gemaakt voor spelers die uitkijken naar games waarvan de conceptuele grondslag van hetzelfde niveau is als de technologische artisticiteit.

Ad