Under: Depths of Fear

Kan iemand ooit echt zijn demonen ontlopen? Het is moeilijk te zeggen.

De hel die wordt doorstaan ​​door degenen die in de loopgraven hebben gevochten, is het soort trauma dat blijvende littekens achterlaat op het lichaam … en de geest. U dacht dat het voorbij was? Is het? Wanneer is het afgelopen? Waar ben je nu? Het water blijft stijgen, het enige wat je nog hoeft te doen is koste wat het kost je eigen ellendige leven redden … net als voorheen.

Dompel jezelf onder in de geest van Alexander Dockter, een getraumatiseerde veteraan uit de Eerste Wereldoorlog, terwijl hij worstelt om te overleven aan boord van een griezelige oceaanstomer uit de eeuwwisseling die zich met water vult. Wat is erger dan eronder gaan? Probeer midden in de nacht te ontsnappen aan een zinkend schip terwijl je wordt achtervolgd en gesaboteerd door wraakzuchtige entiteiten die je gewoon niet kunt schudden. Wat willen ze van je? Test hoe diep je angsten lopen en ontdek of je de elementen en entiteiten kunt overwinnen die je ontsnapping verhinderen in deze beklijvende horrorervaring.

Spelfuncties:

  • Survival Horror: ontsnap aan angstaanjagende horrorelementen die de meest ervaren spelers rillingen bezorgen
  • Een race tegen de oceaan: ervaar de terreur van overstromende dekken en een gebrek aan controle om paniek uit te lokken
  • Meeslepend achtergrondverhaal: ontdek waarom je hier bent en wat je moet doen om te ontsnappen
  • Geavanceerde presentatie: verbluffende beelden die deze nachtmerrieachtige wereld tot leven brengen