Yaga

Smash, clobber en bash de moorddadige legendes van de Slavische mythologie in dit donker grappige actie rollenspel dat verandert elke keer dat je speelt. Speel als Ivan, een smid met één hand en ongelooflijk veel pech, die de onmogelijke taken van de tsaar op zich moet nemen. Al die tijd waakt de mysterieuze heks, Baba Yaga, over het lot van Ivan.

De wereld van Yaga is een wereld doordrenkt van Slavische folklore en oude heidense overtuigingen. Met een duizelingwekkende Roemeense hiphop-soundtrack van Subcarpați en opvallende, met de hand getekende 2D-illustraties. Yaga is een authentieke liefdesbrief aan fabels uit de kindertijd van de Roemeense indie-ontwikkelaar Breadcrumbs Interactive.

  • Knuffel de oude monsters van Slavische folklore met behulp van een enorm arsenaal aan hamers en gereedschappen gesmeed door Ivan’s eigen handen.
  • Je acties veranderen het verhaal van Ivan, zijn reputatie en de upgrades die hij kan kiezen.
  • Experimenteer in het diepe smeedsysteem om wapens te maken zoals teleporterende bliksemhamers en hookshot hooivorken.
  • Verken de combinaties van talismannen, magische items, zegeningen, voordelen en vloeken om de manier waarop Ivan speelt fundamenteel te veranderen.
  • Meerdere eindes, meerdere manieren om ontmoetingen op te lossen, procedurele kaart, veel te ontmoeten personages en verborgen geheimen betekenen dat Yaga bedoeld is om steeds opnieuw te worden gespeeld.
  • De oma van Ivan wil gewoon dat hij een vrouw vindt. Stel haar niet teleur!