Pikmin 3 Deluxe

Geen missie is te groot voor de kleine Pikmin!

Raak een wereld vol avontuur aan met Pikmin 3 Deluxe voor Nintendo Switch!

Voer het bevel over een capabele groep kleine wezens en verken een vijandige planeet in deze spannende mix van actie en strategie. Gebruik de unieke vaardigheden van elk Pikmin-type om obstakels te overwinnen en een diverse wereld om je heen te openen. Ga op zoek naar waardevolle items, los puzzels op en overwin machtige wezens in een rijk gedetailleerde wereld vol verrassingen!

Wat is er nieuw?

Of je nu Pikmin 3 op Wii U hebt gespeeld of dat het je eerste avontuur is op de planeet ‘PNF-404’, Pikmin 3 Deluxe zit boordevol spannende nieuwe modi en functies:

2P co-op: reis door het hoofdverhaal in coöp voor twee spelers * op dezelfde console!

Nieuwe avonturen: ga het alleen of werk samen met een vriend om gloednieuwe proloog- en epiloogverhalen aan te gaan met in de hoofdrol Pikmin en Pikmin 2 helden Olimar en Louie!

Verbeteringen in kwaliteit van leven: breid je verkenning uit met een verbeterd vergrendelingssysteem voor doelgerichtheid, veranderingen in de balans van vijanden, meerdere moeilijkheidsgraden, optionele hints en meer.

Piklopedia: ontgrendel profielvermeldingen voor elk personage en ontdek hun unieke perspectieven op elk wezen dat je ontdekt. ​​

Selectie!

Als je een pauze nodig hebt van je dappere avontuur, wacht je meer plezier met terugkerende extra modi. Ga de strijd aan met een andere speler in Bingo Battle, of voltooi unieke uitdagingen alleen of coöperatief in Mission Mode – die alle DLC van de Wii U-versie bevat!

10 antwoorden op “Pikmin 3 Deluxe”