Aerobiz Supersonic

LEID UW LUCHTVAARTLIJN IN DE TOEKOMST!
Het is het begin van de 21ste eeuw en de concurrentie in de luchtvaartindustrie neemt toe. Als jonge, ambitieuze CEO is het aan jou om ervoor te zorgen dat je luchtvaartmaatschappij een overlevende is en niet zomaar een slachtoffer. Om te slagen, moet je een aantal moeilijke beslissingen nemen, waaronder waar te vliegen, welke vliegtuigen te kopen en hoe bezoekers aan te trekken naar de steden die je bedient. Uw doel: uw luchtvaartmaatschappij onderscheiden van de rest terwijl u toch winst maakt.

Maak in Aerobiz Supersonic een krachtige vloot vliegtuigen uit meer dan 50 mogelijke keuzes. organiseer routes naar 89 wereldwijde bestemmingen en investeer uw winst in een verscheidenheid aan nieuwe diensten, waaronder pretparken. skigebieden en luchthavenshuttlediensten. En richt u niet als CEO, u bent nog steeds verantwoordelijk voor zaken als vliegtuigonderhoud, reclame en het afhandelen van die periodieke noodsituaties zoals een vliegtuigcrash of staking van werknemers.

Maak je klaar om een ​​aantal moeilijke beslissingen te nemen! Als je de juiste maakt. je vliegtuigen zullen de lucht van de 21ste eeuw domineren.

* Bied luchtdiensten aan meer dan 80 grote en kleinere steden over de hele wereld

* Kies uit vier tijdperken in de luchtvaartgeschiedenis inclusief twee futuristische scenario’s Koop uit een uitgebreide lijst met historische, supersonische en fictieve vliegtuigen

* Investeer in zakelijke ondernemingen zoals concertzalen, golfbanen en pretparken

* Plezier voor één tot vier spelers

Ad