[FEIT] Doom 64 op komst?

[FEIT] Doom 64 op komst?

Bethesda heeft onlangs de ports van Doom (1993), Doom II en Doom III op de Nintendo Switch gelanceerd. Het lijkt er echter op dat er nog een andere klassieke Doom-titel aan de gang is.

Deze titel waarover de geruchten gaan is niemand minder dan Doom 64, die oorspronkelijk in 1997 voor de N64 werd gelanceerd en sindsdien nooit opnieuw is uitgebracht.

Zoals gedeeld door Gematsu op Twitter, verscheen een vermelding voor Doom 64 naar verluidt op de Pan European Game Information (PEGI) beoordelingswebsite. Het werd vermoedelijk gevonden via deze link, hoewel het resultaat niet meer kan worden gevonden.

Nog niet bevestigd voor Nintendo Switch

Zoals Gematsu aangeeft, toont de lijst alleen PS4 en pc, maar de indeling van deze Doom 64-lijst komt overeen met die van de al vrijgegeven Doom (1993) en Doom II-poorten voor Switch, die ook alleen PS4- en pc-platforms vermelden. Als deze lijst bestond, dan is het een krachtig bewijs dat Doom 64 binnenkort op weg is naar Switch.

Dat gezegd hebbende, aangezien de legitimiteit van deze PEGI-beoordeling niet langer kan worden geverifieerd, waarschuwen we onze lezers om dit gerucht met een korreltje zout te nemen. We zullen zeker een meer officiële bevestiging van een Doom 64-poort naar Switch brengen als deze aankomt.

Over Doom 64

Je vermoeidheid was enorm, de prijs voor puur kwaad. De hel was een plek die geen sterveling had mogen ervaren. Stomme militaire artsen: hun testen en behandelingen waren van weinig nut. Wat er uiteindelijk toe deed – het was allemaal geclassificeerd en verzegeld. De nachtmerries gingen door. Demonen, zoveel demonen; meedogenloos, stromend door.

Ver weg…

Het planetaire beleid was duidelijk. Een absolute quarantaine werd gegarandeerd door apocalyptische stralingsniveaus. De lege donkere gangen staan ​​stil, verlaten. De installaties verzegeld.

Het heden …

Een lang vergeten relaissatelliet die nauwelijks wordt uitgevoerd, vervallen door jarenlange bombardementen op neutronen, activeert en stuurt zijn laatste boodschap naar de aarde. Het bericht van de satellieten was gruwelijk, vanuit de leegte van de planeet kwamen energiesignaturen in tegenstelling tot wat eerder was bemonsterd.

De geclassificeerde archieven worden geopend. De militaire afleveringen met de naam “DOOM” zijn niet daadwerkelijk voltooid. Een enkele entiteit met enorme verjongingskrachten, gemaskeerd door de extreme stralingsniveaus, ontsnapte aan detectie. In zijn kreupele toestand veranderde het systematisch rottend dood bloed terug in beschadigd levend weefsel.

De mutaties zijn verwoestend. De demonen zijn nog sterker en gemener teruggekeerd dan voorheen. Als de enige ervaren overlevende van de DOOM-aflevering wordt uw commissie opnieuw geactiveerd. Uw opdracht is duidelijk: genadeloze extermination.