Nintendo Direct Mini: Partner Showcase komt eraan

Nintendo Direct Mini: Partner Showcase komt eraan

Binnenkort komt er een nieuwe Nintendo Direct Mini: Partner Showcase! Op 28 juni om 6.00 uur PT, 9.00 uur ET en 14.00 uur. Britse tijd kun je ongeveer 25 minuten aan informatie over aankomende Nintendo Switch-games van derden bekijken op ons YouTube-kanaal.

Mini Direct?

Nintendo krijgt een Direct, zoals veel mensen hebben voorspeld en verwacht. Het zal echter niet de typische Direct zijn die veel mensen deze maand hoopten te zien, samen met de andere grote game-evenementen. Omdat het tegelijkertijd een Direct Mini en een partnershowcase is. Dit betekent dat het een kleinere Direct zal zijn (ook wel een “mini” genoemd) die zich zal richten op games van andere bedrijven. Maar dit betekent niet dat we niets zullen zien van Nintendo’s first-party studio’s. Verrassingen kunnen gebeuren, dus verwacht niet iets te zien.

Er is niet veel anders bekend over de directe, en er zijn niet veel geruchten over specifieke titels of aankondigingen rond deze partnershowcase. We hoeven niet te lang te wachten, want deze Direct Mini is er over minder dan 24 uur.

Abonneer je op https://www.youtube.com/c/nintendo en schakel meldingen in.