Ittle Dew 2+ komt terug naar de eShop op 19 maart, in eigen beheer uitgegeven

Ittle Dew 2+ komt terug naar de eShop op 19 maart, in eigen beheer uitgegeven

Ittle Dew 2+ werd vorig jaar uit de Switch eShop verwijderd vanwege een probleem met publicatierechten tussen Nicalis en Ludosity.

Eindelijk lijkt het erop dat de game een triomfantelijke terugkeer zal maken!

Dit door Zelda geïnspireerde avontuur kreeg een nieuwe vermelding in de Nintendo Switch eShop, met een releasedatum van 19 maart 2020. Het grote verschil is dat Ludosity deze keer eigenlijk zelf uitgeeft!

video
play-rounded-fill

Table of Contents (TOC)

Over Ittle Dew 2+

Dubbel plus het plezier! Groter, beter, raadselachtiger en strijdlustiger dan ooit tevoren!

Ittle en Tippsie crashen op weer een ander eiland vol buit, puzzels en mysterieuze bewoners! Ze gingen onmiddellijk op pad om acht stukken van een vlot te stelen van steeds onwaarschijnlijkere locaties, waaronder stranden, prairies, een kunsttentoonstelling en de kelder van een kerel.

Ittle Dew 2 is een charmant en humoristisch 3D-actie-avonturenspel met de nadruk op verkenning en gevechten. Pak de kerkers van het spel in willekeurige volgorde aan en ontdek de vele geheimen van de uitgestrekte wereld. Met vier hoofdwapens zijn gevechten en puzzels gestroomlijnd, maar toch kunnen upgradebare inventarisitems RPG-achtige personageprogressie toevoegen!

Functies:

  • Wie heeft er eigenlijk een kaart nodig? Pak de eerste zeven kerkers aan in elke gewenste volgorde en gebruik items om verschillende snelkoppelingen binnenin te openen! De slimste avonturiers weten dat er meer dan één manier is om een ​​gesloten deur te openen …
  • Personages zijn nu in echt 3D! Met een heldere kunststijl en strakke gameplay, neemt Ittle Dew 2 alles wat geweldig was met de originele Ittle Dew en voegt het meer verkenning en inhoud toe, enorm verbeterde beweging en gevechten, lichtgewicht RPG-elementen zoals upgradebare apparatuur en willekeurige wereldevenementen!
  • Ontdek vier wapens die ook dienst doen als puzzeloplossende items en upgrade ze door extra exemplaren van dat item te vinden!
  • Zoek ‘geheime scherven’ om extra uitdagende geheime kerkers te ontgrendelen!
  • Gebruik warps als een manier om snel door de wereld te reizen!
  • Deze titel is stiekem bijgewerkt naar Ittle Dew 2+ terwijl je sliep. Het plusteken betekent dat het een beetje beter is dan voorheen:
  • Droomwereld toegevoegd, een nieuw gebied met vijf kerkers die zich richten op puzzels.
  • Verzamelkaarten toegevoegd, die te vinden zijn in de kerkers van de droomwereld.
  • Een eenvoudige modus toegevoegd waarin je minder schade oploopt. Je kunt het op elk moment in- of uitschakelen via het pauzemenu.