The Lord of the Rings: Gollum – Sneak Peek Trailer

The Lord of the Rings: Gollum – Sneak Peek Trailer

Uitgever Nacon en mede-uitgever en ontwikkelaar Daedalic Entertainment hebben een sneak peek-trailer uitgebracht voor The Lord of the Rings: Gollum.

video
play-rounded-fill

Over The Lord of the Rings: Gollum

Dit verhaalgestuurde actie-avonturenspel, oorspronkelijk aangekondigd in 2019, plaatst spelers in de schoenen van het iconische personage uit J.R.R. Tolkiens high-fantasy-epos. Het is gepland om ergens in 2022 uit te komen voor Nintendo Switch en andere platforms, en deze nieuwe trailer geeft ons onze duidelijkste blik tot nu toe op hoe de game eruit zal zien.

Atletisch en wendbaar, stiekem en sluw. Gedreven door het verlangen om opnieuw in handen te houden wat hij verloor, is Gollum een ​​van de meest fascinerende personages in de wereld van The Lord of the Rings ™.

Hij heeft dingen gezien die anderen zich niet kunnen voorstellen, hij heeft dingen overleefd die anderen niet zouden durven noemen. Verscheurd door zijn gespleten persoonlijkheid, kan hij gemeen en gemeen zijn als Gollum, maar sociaal en voorzichtig als Sméagol.

Hoewel het essentieel is voor het verhaal van J.R.R. Tolkien, veel delen van Gollums zoektocht zijn nog niet in detail verteld. In The Lord of the Rings ™: Gollum ™ maak je kennis met dit verhaal. Van zijn tijd als slaaf onder de Dark Tower tot zijn verblijf bij de Elves of Mirkwood.

Gebruik stealth, behendigheid en sluwheid om te overleven en te overwinnen wat ons te wachten staat. Klim, spring en worstel je langs gevaren of naar voordelige plekken.

Hoewel Gollum misschien geen vechter is, is het niet anders dan hij om een ​​onzorgvuldige vijand te vermoorden wanneer de kans zich voordoet – of ze op creatievere en gemene manieren van de hand te doen.

De beslissingen die je neemt en de manier waarop je speelt, hebben een directe invloed op de persoonlijkheid van Gollum: altijd strijdend tussen de twee kanten belichaamd door Gollum en Sméagol, is het aan jou om te beslissen of de donkere kant van Gollum het overneemt of dat er is een sprankje rede achtergelaten in wat eens Sméagol was. Eén geest, twee ego’s – jij beslist!