Batman: Arkham Origins


Batman: Arkham Origins

Batman: Arkham Origins speelt zich verschillende jaren voor de gebeurtenissen in Batman: Arkham City Armoured Edition af. Een minder ervaren, maar nog steeds gevaarlijke Batman komt voor het eerst oog in oog met een aantal van zijn meest volhardende vijanden. Wanneer meestercrimineel Black Mask een prijs op Batmans hoofd plaats en verschillende koudbloedige huurmoordenaars deze in de wacht proberen te slepen op een duistere kerstavond, is er in Gotham City zeker geen sprake van een kerstsprookje…

Ga op zoek naar aanwijzingen en bewijsmateriaal en vind je vijanden met de verbeterde Detective Mode. Batmans masker en legendarische Bat Computer kunnen plaatsen des misdrijfs digitaal simuleren, waardoor je naar anders haast onzichtbare hints kunt speuren. Laat geen crimineel ontglippen en laat zien hoe Bruce Wayne aan zijn reputie als ‘s werelds grootste detective is gekomen!

De gevechten zullen zelfs de meest ervaren spelers uitdagen, met een jongere Batman die het opneemt tegen nieuwe vijanden in vloeiende en verbeterde knokpartijen. De slechteriken zijn echter niet de enige met nieuwe bewegingen, want de gemaskerde misdaadbestrijdiger heeft ook een aangevuld repertoire, naast verschillende bekende gadgets die terugkeren. Gebruik de Remote Claw om vijanden aan objecten in de spelwereld – of elkaar – vast te hechten voor stijlvolle aanvallen.

Als schurken als de Joker, Bane en Penguin niet genoeg voor je zijn, kun je je ook verdiepen in Most Wanted-zijmissies, waarin je andere vijanden die iets met de hoofdverhaallijn te maken hebben, op moet sporen. Met gloednieuwe gebieden en bekende Gotham City-locaties om te bezoeken, wordt het heel aantrekkelijk om de straten schoon te houden in Batman: Arkham Origins voor Wii U.

  • Beleef Batmans begindagen in een verhaal dat zich verscheidene jaren voor Batman: Arkham City Armoured Edition afspeelt.
  • Onderzoek plaatsen des misdrijfs nauwkeuriger dan ooit met de verbeterde Detective Mode.
  • Benader gevechten op een nieuwe manier met extra gadgets als de Remote Claw.
  • Neem het op tegen beroemde en beruchte superschurken als de Joker, Black Mask, Bane, Penguin en meer.
Ad