1917 – The Alien Invasion DX


1917 – The Alien Invasion DX

Je speelt als dokter Brunhild Stahlmüller, een succesvolle wetenschapper die een vliegtuig uit de Eerste Wereldoorlog verbetert met superieure, buitenaardse technologieën om indringers aan te vallen.

Je zult de mensheid wreken en gevecht leveren in de donkerste plekken van de ruimte tot je een oude, buitenaardse wereld bereikt.

Kenmerken

  • Vecht van Verdun tot het centrum van de buitenaardse wereld!
  • Geweldige pixelart geïnspireerd door het gouden tijdperk van arcadegames.
  • Toegankelijke moeilijkheidsgraad.
  • Intense actie en mooi afgewerkte gameplay.
  • Acht levels met gigantische eindbazen.
  • Psychedelische soundtrack.

Het verhaal

Het is het jaar 1917. Op aarde woedt een allesverwoestende oorlog. Miljarden mensen worden afgeslacht door nooit eerder geziene technologieën in handen van fanatieke machthebbers. Die wreedheden vormen echter slechts een voorproefje voor een nog grotere, onvoorziene catastrofe. Op 15 april daalt een leger aliens af vanuit een door oorlog verscheurd luchtruim. De indringers openen lukraak het vuur op soldaten en burgers. Het voortbestaan van de aarde wordt bedreigd en het lijkt erop dat voor de mensheid het laatste uur heeft geslagen. Geconfronteerd met zulke angstaanjagende, overweldigende vijanden hebben de uitgeputte naties op aarde geen keuze: ze moeten hun haat voor elkaar aan de kant zetten en zij aan zij vechten als ze niet volledig uitgeroeid willen worden – of erger. Maar moed en eenheid alleen zijn niet genoeg om de kracht van de geavanceerde aliens te evenaren.

De succesvolle wetenschapper dokter Brunhild Stahlmüller werkt samen met haar assistent Harmuth Griesgram koortsachtig aan een experimenteel vliegtuig met de codenaam Red Beezlebub. Dit is niet enkel gebaseerd op reeds bestaande technologieën, maar ook op wrakstukken van buitenaardse toestellen. Deze nieuwe uitvinding is in staat lange atmosferische tochten te doorstaan, maar kan ook interstellaire reizen aan. Omdat alle piloten geestelijk en lichamelijk zijn uitgeput, neemt de dappere dokter zelf de touwtjes in handen. Zij zal zelf de Red Beezlebub besturen op haar eerste vlucht, naar het slagveld van Verdun. Haar doelwit: de Chessmaster, de nieuwe, door zichzelf gekroonde koning van de mensheid. Zal Stahlmüllers vlucht eindigen in een klinkende overwinning of een glorieuze dood? Ze weet niet dat de Chessmaster slechts een pion is van een veel grotere macht. Iedere beweging van Brunhild wordt nauwlettend in de gaten gehouden…

Release info - 1917 – The Alien Invasion DX


Release datum
2018-06-22 00:00:00

Uitgever
KORION

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPANQ5A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - 1917 – The Alien Invasion DX

N/A
N/A
RUB 490.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.