Hieronder vind je alle mensen die NintendoReporters maken tot wat het vandaag is! Ze verdienen allemaal hun eigen verdienste en we zouden niet zo goed kunnen zijn als wij zonder hun hulp!

We verwachten verder te groeien en zijn altijd op zoek naar mensen die NintendoReporters kunnen versterken. Als je al wilt helpen om NintendoReporters groter en beter te maken; voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Ad
Nintendo Reporters (Beheerder)
NintendoReporters is de plek voor nieuws, previews, reviews, guides op het gebied van de Nintendo Switch, 3DS, Wii U, Wii en Nintendo in het algemeen.
Patrick Dankers (Beheerder)
Een die-hard Nintendo fan die iedere console én handheld van Nintendo heeft meegemaakt en een algeheel enorme passie heeft voor Nintendo. Daarnaast in zijn day-to-day job heel erg bedreven met zaken op het gebied van technical SEO (Search Engine Optimization), WSO (WebSite Optimization) en developen.
Friendcode EUR SW-5595-4037-1512
Wellicht misschien jij?!
Wellicht misschien jij?!
NintendoReporters is altijd opzoek naar mensen met een 'ongezonde' passie voor Nintendo. Ben jij zo iemand en wil je en er wellicht ook meer mee gaan doen? Check dan eens onze vacatures en kijk of jij past binnen het NintendoReporters team!