Bij het groeien naar waar we willen zijn met NintendoReporters speelt content een enorm grote rol.  NintendoReporters is altijd opzoek naar content welke geschikt is voor haar doelgroep. Dat varieert van pers berichten tot reviews tot editorials etc.

Zonder de input van andere partijen / relaties zullen we nooit uitgroeien tot wat we voor ogen hebben; NintendoReporters is van plan om een ​​van de lokale (Nederland) en wereldwijd toonaangevende Nintendo-gerelateerde gaming sites te worden.

We werken dan ook graag met je samen.


Integriteit voorop

Maar op geen enkele manier en we kunnen dit punt niet genoeg benadrukken, zullen aangeleverde content, review producten of dergelijke enige invloed hebben op hoe we schrijven, beoordelen, etc.

We willen op geen enkele manier dan ook beschuldigd worden van voorkeur geven aan, iets of iemand voortrekken of in het daglicht geplaatst worden van omkoping; Als een bron ons benadert, met het voorstel dat we ten faveure moeten schrijven, reviewen of iets in het algemeen bieden in ruil voor content, een review product of dergelijke welke zij in overweging hebben voor NintendoReporters, dan zullen we zonder twijfel dit verzoek direct afwijzen.

Omdat dit tevens niet de manier is waarop we willen werken, zullen we tevens alle toekomstige acties met deze partij weigeren.

NintendoReporters wil succesvol zijn, maar daarmee wil het haar integriteit behouden. Want dat is belangrijk voor de mensen achter de schermen, maar ook voor de gaming scene in het algemeen.


Vragen

Als je na het lezen van het bovenstaande vragen hebt of bezorgd bent over ons pers-beleid, kun je altijd contact met ons opnemen en het met ons bespreken.


Aanleveren content

Mocht je als bedrijf content (in de vorm van press releases, review producten etc.) hebben die je aan NintendoReporters wilt aanleveren ontvangen we deze maar al te graag. Hiervoor kun je gebruik maken van het formulier; Aanleveren Pers Content.

NintendoReporters behoud ten alle tijden het recht om te besluiten hoe met de aangeleverde content om te gaan. Daarbij zullen wij natuurlijk bijgesloten embargos respecteren.